Ryjek Ocw Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jest to piękna maszyna. (zjątka można zobaczyć na moim profilu :P ) ;) chodzi jak malina nic nie puka nie stuka :) wyciąga 73km/h całkiem niezły winik jak na SimQ. :notworthy: Zachęcam wszystkich do kupienia takiego cuda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 w mechanice pisales ze to moto kumpla. w kazdym badz razie w razie pomylki to gratuluje i do zobaczenia na trasie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Moto kumpla to ja Naprawiam :PP a sam też sobie sprawiłem taką piękną maszyne :) Tyle ze ja mam w 100% sprawna :)) a u niego migacze padły ;) Już sie z tym uporałem wiec jest dobrze. I śmigamy razem we 2 Simakami :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromic Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Simson - mój pierwszy moto chociaż ja zaczynałem na wersji skuter. Fajna sprawa na pierwszy sprze zasilany silnikiem benzynowym. W moim małym mieście w owych czasach takich sprzętów było tylko kilka więc tym samym miałem więcej kolegów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 W sumie tez fajny pomysł na znajdywanie nowych znajomości. :bigrazz: Ja kupiłem 4 biegowego s51 :) Sliczna maszyna. jeszcze troche Tuningu i bedzie gitara :crossy: :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Fajnie :) Też zaczynałem tylko od SR50B4 i... aktualnie szukam takiego sprzęta do pracy :) Do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_krk Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Też kiedyś miałem simsona, tyle że wersję S 51B. Bardzo miło wspominam te czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Fajnie :buttrock: Też zaczynałem tylko od SR50B4 i... aktualnie szukam takiego sprzęta do pracy :banghead: Do zobaczenia na trasie :wink:Teraz mówisz!??!?! Właśnie Falko sprzedał skuterek Simsona, w dobrym stanie do Wawy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewix Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Gratulacje! :lalag: sam jeżdże s51 i nie narzekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No... wspaniała maszyna. Jakoś zaden właściciek nigdy nie narzekał. :icon_razz: I ja tez nie narzekam :icon_razz: Pozdro dla wszystkich :buttrock: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Teraz mówisz!??!?! Właśnie Falko sprzedał skuterek Simsona, w dobrym stanie do Wawy Nosz kurde, to miałeś pewnego sprzęta na opędzlowanie i nic żeś sie nie pochwalił!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nosz kurde, to miałeś pewnego sprzęta na opędzlowanie i nic żeś sie nie pochwalił!?A co ja?!?!?! TVN24?!??!?! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No widze, że simek idzie na gume :) Też do niedawna takim jeździłem no i czas na coś wiekszego :D Taka moja mała dygresyjka co do gumowania to powiem Ci, że to troche nie opłacalny interes bo ja co miesiąc wymieniałem tłok hehe nie wspomne o gumie zębatki tylnej bo ona to sie wykrysza po paru gumach i bardzo łatwo to zaniedbać i najczęściej to się kończy pozrywaniem kołków od zębatki :crossy: skutek tego to wydatek rzędu 40zł :P pisze w oparciu o swoje doświadczenia :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No ok będę uważał na to na przyszłość :crossy: Ale raczej jeżdżę nim po mieście i tak nie wojuje :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi