Astarte Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam,Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to obecnie sprzedaję kilka części do Hondy CBR 600 F2: lewy aluminiowy podtrzymywacz podnóżka kierowcyoryginalna przeźroczysta szybalewą owiewkę i serwisówkę (okienko) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Czyzbys miala wypadek ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czyzbys miala wypadek ? Adam M.Poprzedni właściciel miał szlifa na lewą stronę :cool: Kupiłam od niego motocykl z tak przerysowanymi owiewkami, a po kilku miesiącach kupiłam nieporysowane owiewki w tym samym kolorze. Ostatnio przy sprzątaniu garażu wyszło, że oprócz owiewek mam jeszcze kilka niepotrzebnych rzeczy do motocykla :crossy: Może komuś się przydadzą, a u mnie tylko zawadzają w garażu :icon_razz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi