dudek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam!Poszukuję pilnie manuala do CBR 900 z 1992 roku. Szukałem na forum ale nie udało mi się znaleźć.Proszę o pomoc, sezon się zbliża a ja muszę dokładnie przejrzeć moto.Dziękuję i pozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Jesli ktos Ci pomoze i da namiar na ten manual to go ozłoce :icon_question: Nie ma tego na necie w zasadzie, znalazlem kiedys jakis syf po francusku ale to kiszka jakas byla ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Jesli ktos Ci pomoze i da namiar na ten manual to go ozłoce :icon_mrgreen: Nie ma tego na necie w zasadzie, znalazlem kiedys jakis syf po francusku ale to kiszka jakas byla ;/ Rozumiem. A czy miałbyś instrukcję np. do modelu 94-95?Generalnie różnic jest niewiele heheDzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam!Poszukuję pilnie manuala do CBR 900 z 1992 roku. Szukałem na forum ale nie udało mi się znaleźć.Proszę o pomoc, sezon się zbliża a ja muszę dokładnie przejrzeć moto.Dziękuję i pozdrawiamArtur Witaj mam dla modelu 96-99 ,jeśli Cie interesuje daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Napisz co sie spsulo, moze cos wymyslimy :biggrin: PS> Siema Zamojszczaku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) http://www.honda.de/fahrerhandbuecher/CBR9...de_37MW0800.pdf Owners.....niestety...Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2008 przez Grzykrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi