rumun Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam W najbliszym czasie musze zmienic olej w mojej CB Seven Fifty .Do tej pory lałem półsyntetyczny Castrol GPS 10w40Zstanawiam sie czy nie byłoby lepiej wlac jakis mineralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 jesli znajdziesz choc jeden powod dla ktorego chcesz to zrobic to zrob to i zalej najlepiej hipolem. ale odpada problem kasy, a druga sprawa ma on byc uzasadniony. poczytaj archiwum na temat olejów- znajdziesz madre wypowiedzi obeznanych w temacie ludzi. pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam W najbliszym czasie musze zmienic olej w mojej CB Seven Fifty .Do tej pory lałem półsyntetyczny Castrol GPS 10w40Zstanawiam sie czy nie byłoby lepiej wlac jakis mineralnytemat oleju wraca jak bumerang conajmniej raz w tygodniu... Powiedz czemu przyszedł ci do głowy tak mało rozsądny pomysł jak zmiana oleju na minerał?pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie pamietam gdzie ale czytałem ze w motocyklach o wiekszym przebiegu dobrze jest wlac olej mineralny (moja ma 70000).Czy to prawda to nie wiem dlatego pytam . Napisałes ze było by to mało rosadne , co by sie stało jak bym wlał mineralny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Mod, błagam zamknij temat, a rumun niech wysili szarą komórkę i poszuka. :) Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wisiliłem swoja szara komórke i znalazłe to co mie interesowało .Dzieki i pozdrawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi