Worriot Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Miałem dziś moto na podnośniku i szarpiąc tylnym kołem wyczułem luz. Wydaje się , że luz jest na tym łączniku pomiędzy wahaczem a amortyzatorem. Czy to możliwe po przebiegu 25000 km? Czy da się ten element zregenerować? Wyglądą jakby te silentbloki w nim były wymienne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Tam jest dopuszczalny fabryczny luz, łapiąc za wahacz góra/dół będzie pewien delikatny luz.Wymiana śrub i tulejek nic nie da - luz jak był tak jest.Ewentualnie możesz skręcić całość mocniej - powinno się poprawić... Sprawdź czy łożyska igiełkowe nie mają syfu korozji. P.s: Wymiana śrub tulejek i łożysk to dość droga sprawa. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Góral - chata na 8 osób zarezerwowana. Teraz już tylko modlitwy o pogodę hahahahah Pozdro!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Góral - chata na 8 osób zarezerwowana. Teraz już tylko modlitwy o pogodę hahahahah Pozdro!Robertdokładnie kolego pzdr Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 cześć,Grzebałęm z nudów na rswarrior.com i znalazłem coś ciekawego - jeśli ktoś jeździ trochę dalej niż po fajki do marketu, to może być czasem ratunek dla dupy. Mi się już linka od sprzęgła urwała na przełęczy i zjeździe do Cortiny. Było to o 16.45 i tylko cud i 20 euro w garści spowodowało że Maestro Mechanico Italiano przeciągnął mi nową w 15 minut. Ale z paskiem to może być gorzej, więc ...:http://www.rswarrior.com/forums/20-product-reviews/149592-hd-emergency-drive-belt-kit.html No i oczywiście trochę tez moich problemów mam nadzieję że rozwiązałem juz w tamtym roku, po prostu wymieniłem czujnik:http://www.rswarrior.com/forums/13-technical-discussion/107704-crank-position-sensor-pickup-sensor.html Z tego co wiem, to taki sam problem oprócz mnie mieli adamzuuo, misiekwarrior i janus7. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Czy Wasze oryginalne klaksony są tez takie ciche jak moje? Miałem sytuację gdzie zatrzymałem się za dostawczakiem, który nagle zaczął cofać i pomimo mojego usilnego trąbienia nie słyszał mnie. :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tak. Wyjątkowo cichy. Najpierw myślałem, że to celowe skur...stwo kierowców aut, ale widać nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Czy Wasze oryginalne klaksony są tez takie ciche jak moje? Miałem sytuację gdzie zatrzymałem się za dostawczakiem, który nagle zaczął cofać i pomimo mojego usilnego trąbienia nie słyszał mnie. :mellow:możesz sobie trochę podregulować natężenie dźwięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 możesz sobie trochę podregulować natężenie dźwięku Doraźnie coś spróbuję podregulować ale noszę się z zamiarem zakupu czegoś głośniejszego. Najlepiej jakby robiło hałas jak syrena z pociągu, jakbym zatrąbił to by się rdza z aut w pobliżu posypała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Czy Wasze oryginalne klaksony są tez takie ciche jak moje? Miałem sytuację gdzie zatrzymałem się za dostawczakiem, który nagle zaczął cofać i pomimo mojego usilnego trąbienia nie słyszał mnie. :mellow:Oryginały są ciche jak noc Bozego Narodzenia. Myślałem nawet, że cholerstwo się zepuło jak trąbiłem w czasie jazdy. Zero dźwięku słyszalnego. Jakiś czas temu wymieniłem na najgłośniejsze jakie znalazłem w sklepie z chińskimi skuterami :)Teraz daje radę :biggrin: Kupiłem nie tylko głośniejsze, są większe, więc mocowanie wymagało drobnych modyfikacji. Za 20 zeta za sztukę mam ryk mastodonta, który rodzi atawistyczny pierwotny lęk u kierowców puszek. Oryginały pleśnieją w pudełku w garażu. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Oryginały są ciche jak noc Bozego Narodzenia. Myślałem nawet, że cholerstwo się zepuło jak trąbiłem w czasie jazdy. Zero dźwięku słyszalnego. Jakiś czas temu wymieniłem na najgłośniejsze jakie znalazłem w sklepie z chińskimi skuterami :)Teraz daje radę :biggrin: Kupiłem nie tylko głośniejsze, są większe, więc mocowanie wymagało drobnych modyfikacji. Za 20 zeta za sztukę mam ryk mastodonta, który rodzi atawistyczny pierwotny lęk u kierowców puszek. Oryginały pleśnieją w pudełku w garażu.Mógłbyś wrzucić tutaj lub na email ( [email protected] ) fotkę tego klaksonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Shit, nie mogę załączyć grafiki :banghead:Wysyłam ci na priva. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez J/P Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Cisza i wiatr hula. Wszyscy zap.. na moto??? Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys42 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mam lamerskie pytanie: Jak taki komplet torb http://www.lidor.pl/str-5px73-70-00.html sie montuje i czy trzeba stelaże dokupić, jeśli tak to jakie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi