Roberto-pol72 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników tej pięknej maszyny ,jestem posiadaczem od wczoraj w wersji Midnight z 07r pochodze z Aleksandrowa Łódzkiego Edytowane 16 Lutego 2014 przez Roberto-pol72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelcorpse Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Podłączyłem przejściówkę, zainstalowała się ale nie wykrywa mi PC na żadnym porcie. Trzeba łączyć się na włączonym zapłonie czy na odpalonym moto?Generalnie robisz tak: włączasz kompa, podłączasz kabel, odpalasz moto i wtedy włączasz program do wgrywania mapy. Poszukaj w menadżerze urządzeń w ustawieniach portu, który port masz przypisany. Ja podpinam dziś inną przejściówkę, bo jak pisałem wcześniej czyta obroty i itp, ale ma zwiechę podczas wrzucania mapy do pc. Zobaczę i dam znaka. druga przejściówa to samo, więc to nie wina sterowników, chyba...jedziemy dalej z tematem:) Ponawiam moją ofertę! Felga 02' tył z oponą metza tylko teraz w promocyjnej cenie 599 zł! Opona końcówa, ale spalić z kolegami na pierwszym grillu wiosennym można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Witam na rswarrior znalazlem topic o zmianie 5 biegu ze skrzyni road star do naszej wariatki. ktos probowal taki myk juz zrobic? sama zebatka - 2 sztuki - to koszt ok 300-400 pln natomiast moze ktos juz sie pokusil o zmiane. Chodzi o to aby na 5 biegu miec raczej cruising niz rwanie opony :) http://www.rswarrior.com/forums/9-total-recall/87150-overdrive-new-5th-gear-results.html Edytowane 17 Lutego 2014 przez shakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslav Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Generalnie robisz tak: włączasz kompa, podłączasz kabel, odpalasz moto i wtedy włączasz program do wgrywania mapy. Poszukaj w menadżerze urządzeń w ustawieniach portu, który port masz przypisany. Ja podpinam dziś inną przejściówkę, bo jak pisałem wcześniej czyta obroty i itp, ale ma zwiechę podczas wrzucania mapy do pc. Zobaczę i dam znaka. druga przejściówa to samo, więc to nie wina sterowników, chyba...jedziemy dalej z tematem:) Ponawiam moją ofertę! Felga 02' tył z oponą metza tylko teraz w promocyjnej cenie 599 zł! Opona końcówa, ale spalić z kolegami na pierwszym grillu wiosennym można. Udało się. Pospieszyłem się co prawda i na mapie zerowej wcisnąłem upload current, zamiast zgrać sobie najpierw mapę która już była. Ale wgrałem później ściągniętą mapę pod v&h pro pipe i BAK i wrzuciłem. Na zerowej mapie trochę strzelał, na v&h było już ok. Mam co prawda filtry k&n na fabrycznym airboxie ale mam zamiar wymienić na BAK. Też mi się wiesza na send current map to palm, do czego to służy, bo do wgrania mapy na PowerCommandera służy chyba upload current? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelcorpse Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 muszę w takim razie spróbować, w nowszej wersji oprogramowania pod pc3 usb do wysyłania mapy jest przycisk send map, tym się sugerowałem, pewnie masz rację. Spróbuję i napiszę co i jak. Co dwie głowy to nie jedna i trzeba więcej wódy kupić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelcorpse Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 http://173.76.167.222:8080/Downloads/User_Manual.pdf lektura na dobranoc pc serial port manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A może mi ktoś powiedzieć gdzie zazwyczaj się chowa power comandera bo mam puste wydechy i przypłyną za wielkiej wody to pewnie go wyposażyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A może mi ktoś powiedzieć gdzie zazwyczaj się chowa power comandera bo mam puste wydechy i przypłyną za wielkiej wody to pewnie go wyposażylisciagasz siodlo, widzisz ECU a pod spodem powinien byc pc - wszystko mam zapiete guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 fenks shakalMam jeszcze pytanko ma może ktos na zbyciu T-bar kierownice ? a czy ta bedzie pasowała bo nic nie piszą o warrior-e http://allegro.pl/show_item.php?item=3912514549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslav Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Zamocować raczej się da o ile jest na rozstaw 100 mm a chyba jest. Tylko możliwe że będzie trochę za krótkie odgięcie wskutek czego trzeba będzie się garbić. Zależy ile masz wzrostu. Edytowane 19 Lutego 2014 przez Radoslav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W takim razie sobie odpuszcze ją a poszukam innej faktycznie może by za mało odchylona do tyłu ja mam 178cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslav Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jetem w trakcie robienia podobnej kierownicy, na dniach pospawam do kupy, zmierzę i podeślę jakieś zdjęcie jak to wygląda. Wstępnie celuje w jakieś 20 cm odchylenia , a mam 173 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jak zacząć zabawe z PC jesli nie mam płyty cd?Da sie program zciągnąć z sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Radoslav no to super obacze twoja to moze mi tez zrobisz dogadamy sie :biggrin: Worriot wszystko mozna sciągnąć tam wczesniej ktos pisał z jakiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ja tez piszę na kierownice czekam na efekt końcowy twojej roboty a tutaj masz kolego Worriot mapy do ściągnięciahttp://www.rswarriordocs.com/maps.html Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi