Worriot Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Oczywiscie jestem motocyklem. kurczę, nie wiedziałem ,że motocykle mogą się rejestrować na forum....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam Gdzie mogę dostać linkę do gazu, zauważyłem ze sterczy jeden włosek z mojej, czas pomyśleć nad nowa. Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mielew, odnosnie zakupu części: http://yamaha-czesci.quadshop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yello Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 kurczę, nie wiedziałem ,że motocykle mogą się rejestrować na forum.... :) No ba... :)Piekna wycieczka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Mielew, odnosnie zakupu części: http://yamaha-czesci.quadshop.pl Dzięki !!! Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Mielew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Panowie montowaliscie może ledowe migacze do wariata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yello Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja mam ledowe z przodu a z tylu w lampie tez w sumie ledowej.Plus przerywacz czy jakies obciazenie zeby szybko nie migaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja mam ledowe z przodu a z tylu w lampie tez w sumie ledowej.Plus przerywacz czy jakies obciazenie zeby szybko nie migaly. Właśnie jaki masz przerywacz bo nie wiem jak zamontować ,wszystkie do kupienia są 3 pionowe lub 2 pionowe a oryginalny warriora jest 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yello Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapytam kolegi bo to on mi montował.Dam znac jak sie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ok fajnie, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja zawsze w przygranicznym miasteczku kupuję korony,wolę płacić ich walutą bo euro potrafią sobie czasem zbyt korzystnie przeliczyć :cool: o której wyjeżdżacie z pl. do Czech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 o której wyjeżdżacie z pl. do Czech ...no więc jeszcze nie ustalilismy godz. wyjazdu...Dzwoń najlepiej 789 202 667 dogadamy co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja mam ledowe z przodu a z tylu w lampie tez w sumie ledowej.Plus przerywacz czy jakies obciazenie zeby szybko nie migaly.Ja też mam ledową ze zintegrowanymi kierunkowskazami z tyłu. Co zrobić, żeby kierunkowskazy wolno migały? Bo na razie zapieprzają tak, jakby była jakaś żarówka spalona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja też mam ledową ze zintegrowanymi kierunkowskazami z tyłu. Co zrobić, żeby kierunkowskazy wolno migały? Bo na razie zapieprzają tak, jakby była jakaś żarówka spalona... Ledowe lampy pobierają mniej energi jak zwykłe dlatego migaja tak, trzeba je oszukać zmieniając przerywacz. Przerywacz warrior ma z pięcioma sztywtami a te do kupienia uniwersalne maja 3 lub 2 trzeba przerabiac. W wtorek koleś mi pomoże to napisze coś wiecej mówił coś o dwóch przerywaczach ale zobaczymy jak to wyjdzie. Do tej pory próbowaliśmy zrobić obciazenie na poszczególny migacz, ale nie wyszło. Dam znać jak już ogarnę to. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Właśnie wróciliśmy z WARRIORS DAY w czechach.Impreza OK - popilim, pośmialim... zlot ogólnie kameralny.Razem było coś koło 30 warriorów. Nocleg 100 koron i za śniadanie 70 koron (razem 30zł ??).Ośrodek/noclegi w domkach z łazienkami, natryskami i ciepłą wodą. Jedliśmy w pensjonacie który był przy ośrodku - czysto, smacznie, szwedzki stół. Pogoda nas trochę zmęczyła na trasie - w okolicach Pragi mgły, deszczyk+wiatr i 5-8 stopni... jednym słowe pizgało. Było nas 3 - szkoda, że więcej z was nie dało rady przyjechać... Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi