Pietiao Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 sama podmiana filtra fabrycznego na K&N może (albo i nie) spowodować czy też zdecydowanie wymusi konieczność wgrywania nowych map zapłonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 oryginalne 2 sztuki kupisz w cenie jednego K&N i to jest zdecydowanie taniej Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ja mam papierowy pod bakiem i k&n z boku...myślicie, że tak można jeździc? Co do spalania , to mój nigdy nie przekroczył średniego 6l/100, a lubię przycisnąc...a mam wolne wydechy samsona i PC. 10 l/100 to zdecydowanie za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Pietiao to fabryczny komputer. Możesz zmienic wydech filtry i bedzie chodzic ok jako że to wtrysk a nie gaźnik.. Tylko ze na zmienionych filtrach i wydechu bedziesz mial troche ubogą mieszankę co nie jest za zdrowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam mam 3 problemy ze swoim warriorem proszę o pomoc:1. Wymieniłem olej wlałem 4.2 zrobiłem jak instrukcja mówi (rozgrzewanie zgaszenie poczekanie chwile i sprawdzenie) i nie widzę na bagnecie oleju w ogóle :( dałem trochę więcej 4.4 l i to samo2. Podczas hamowania przednim hamulcem przy większej prędkości słychać dziwny dźwięk jak by buczenie jak by pompa jakaś ciężko określić przy zmniejszanie prędkości przestaje. Czy to mogą być łożyska lub stary płyn hamulcowy ?? Czy może normalne to jest ??3. Podczas kupna motora nie zauważyłem ze nie ma dolnej osłony na pas napędowy i śruby na górnej osłonie są inne jakieś badziewne. Na tej stronie mogę dostać większość tych części http://yamaha-czesci...e-czesci-yamaha ale cena za kawałek blachy i parę śrubek ponad 500 zl to chyba za wiele ?? Nie macie pomysłu gdzie by można było dostać ?? Taniej ?? kolega szukał osłonyhttp://moto.allegro.pl/yamaha-xv1700-xv-1700-roadstar-road-star-warrior-i3084652501.html Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur535 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 wkońcu naprawiłem swojego wariata, wkońcu normalnie silnik pracuje. Wywaliłem całkowicie powercomandera. W niedziele jade znowu do pracy do niemiec, za miesiac wracam, dzięki wszystkim za pomoc, ale Gutekt1 myśle ze spotkanie jest nadal aktualne..:)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Panowie szukam zapinek na przewody elektryczne na oryginalną kierownice, nie mam tego wcale i nie bardzo wiem jak to wygląda, możecie wskazać co to ma być ?? ewentualnie jakiś link z allegro Edytowane 10 Marca 2013 przez skwara Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 prosze bardzo. numer 6 na rysunku, Clamp90464-10190-00 http://yamahasportsplaza.com/oemparts/a/yam/50045cfcf8700209bc7945f9/steering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Panowie szukam zapinek na przewody elektryczne na oryginalną kierownice, nie mam tego wcale i nie bardzo wiem jak to wygląda, możecie wskazać co to ma być ?? ewentualnie jakiś link z allegro Witaj SKWARA. Ja właśnie jestem na etapie zamawiania tych spinek.Brakuje mi jednej.Jeśli chcesz to dołączę twoje zamówienie do mojego a potem prześlę Tobie na wskazany adres. Jedna kosztuje ok 12 zł a jest ich chyba cztery - jeszcze sprawdź. Pozdrawiam. Daj znać czy zamawiać żeby nie wstrzymywać mojego zamówienia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 12zł za takie g...no to chyba lekka przesada wole za te 50zł zatankować a przewody zostawię na "trytytkach" Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ok.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys42 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Mam pytanie bedzie takie coś pasowac do Warriora ??: http://www.moto-akcesoria.pl/zaczepy-uniwersalne-aluminiowe,p,15278#!prettyPhoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie sezon lada moment. Czas wymienić płyny.Instrukcja podaje olej do silnika YAMALUBE 20 W/40 ale na polskim rynku jest niedostępny nawet oficjalnie w YAMAHA. Są dwa wyjścia 10W/40 lub 20W/50. Co lejecie do swoich warriatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) TLITA. Do mojego autoryzowany serwis w PL wlał ostatnio YAMALUBE 10w40. A teraz przechodze na Motul 5100 (półsyntetyk) 10w40. Edytowane 19 Marca 2013 przez Pietiao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ja też zakupiłem 10W40 ester Motula Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi