STIFF Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 w US są dedykowane Lowering Kit'y. Mam u siebie założony zestaw obniżający o 3 albo 4 cale - nie pamiętam. Nic nie trze, nie dobija. Wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klucz13 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Witam koleżanki i kolegów, jestem od niedawna posiadaczem Warriora 2008. Modyfikacji zero i póki co taki mi się podoba, ale zobaczymy co przyniesie czas 😉 Od momentu zrobienia zdjęcia wyleciało oparcie dla pasażera, bo irytowało mnie ciągłe zawadzanie o nie nogą. Ogólnie jestem zachwycony tym motocyklem i na pewno zostanie ze mną na bardzo długo 😃 Przy okazji pytanie. Ponieważ mój jest ściągany z USA, mam na ramie tylko naklejkę znamionową typową dla amerykańców. Czy jest tu na forum ktoś z Warriorem z polskiej dystrybucji kto mógłby wrzucić zdjęcie polskiej wersji (oczywiście VIN może być zamazany)? Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 a na glowce ramy nie masz VINu? Moj tez z Ameryki, ale na ramie mam nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klucz13 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Mam VIN na główce ramy i mam naklejkę znamionową na prawej ladze ramy od wewnątrz (okolice końcówki dźwigni hamulca). Ale to jest amerykańska naklejka, a byłem ciekaw jak wygląda polska, bo według polskich przepisów wymagana jest homologowana głośność w DB przy podanych obrotach/min., a na mojej tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateyo1 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Witam Czy ktoś miał problemy przy wymianie przewodów hamulcowych ? Zakupiłem przewody z hell performance, po założeniu nie chce schodzić płyn ze zbiorniczka. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Witam, ...a ja posiadam na sprzedaż używany tłumik dedykowany do WARRIOR-a (sprzedałem moto... i został mi tłumik). Firma ROADHOUSE... głośny gdy trzeba. Końcówka montowana jest pod oryginalny kolektor. Mam zestaw z wszystkimi śrubami oraz uchwytem do montażu. Nic nie trzeba ciąć, przerabiać... Więcej info już na priw. Pozdrawiam R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi