skwara Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 już kiedyś o tym pisałem, zamiast niszczyć krzyżak lepiej zrobić cos takiego Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju50 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Panowie mam pytanie Jak zdjąć zbiornik paliwa z warriora chodzi mi o dwie rurki, jedna idzie do filtra lub pompki paliwa i jest zakończona jakimś "zaworkiem" i druga rurka idzie również do jakiegoś zaworka z boku moto.W manualu jest pokazane że można je zdemontować. co z uszczelkami ( jeśli takowe są ) czy przy demontaży nie uszkodzą się. pdr. Endrju50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) już nie pamiętam dokładnie ale tam jest taka wkładka gumowa zabezpieczająca wyciągasz ją i naciskasz tam taki "cwańcyk" i rozpinasz połączenie Edytowane 28 Grudnia 2016 przez skwara Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju50 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Czyli nie uszkodzi się żadnego uszczelnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 nie ma opcji by to zepsuć, możesz ewentualnie gumkę zabezpieczająca zgubić tak jak ja Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju50 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 ok Dzięki jutro spróbuje zdjąć zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xv1700 warriot Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 witam Panowie . chciałem zapytac jest jakie spotkanie jezdzacych na warriorach? bo bym swoim wydechem dołączył do stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 witam Panowie . chciałem zapytac jest jakie spotkanie jezdzacych na warriorach? bo bym swoim wydechem dołączył do stada w niemczech 21-23 Lipiec 2017 http://european-warrior.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xv1700 warriot Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 w niemczech 21-23 Lipiec 2017 http://european-warrior.com/ w niemczech 21-23 Lipiec 2017 http://european-warrior.com/a wstęp jest tam niezobowiązujący czy trzeba przejsc na multikulti ;) powaznie to dzieki za odpowiedz , góral siedzisz obecnie w 3 city czy u nos na beskidzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 a wstęp jest tam niezobowiązujący czy trzeba przejsc na multikulti ;) powaznie to dzieki za odpowiedz , góral siedzisz obecnie w 3 city czy u nos na beskidzie?siemau nos tera siedze czyli niedaleko Buczkowice;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xv1700 warriot Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 siemau nos tera siedze czyli niedaleko Buczkowice;-)to bede miał z kim piwo wypic na Szczyrku :) siemau nos tera siedze czyli niedaleko Buczkowice;-)przymilam sie tak bo od 2 lat strasze dzieci po okolicy swoim pustym wydechem i nie spotkałem jeszcze nikogo na warriocie z okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 to bede miał z kim piwo wypic na Szczyrku :) przymilam sie tak bo od 2 lat strasze dzieci po okolicy swoim pustym wydechem i nie spotkałem jeszcze nikogo na warriocie z okolicy .no to ja dłuzej od Ciebie ale Faktycznie dziwne że sie jeszcze nie spotkaliśmy na pętli beskidzkiej, choc faktycznie Wariotów niema za wielu w PL na \Fejsie mamy grupe Polish Road Star Warrior i oczywiscie European Warriors jak używasz to zapukaj ;-) co do piwka to teraz chyba tylko na stoku na nartach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xv1700 warriot Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 no to ja dłuzej od Ciebie ale Faktycznie dziwne że sie jeszcze nie spotkaliśmy na pętli beskidzkiej, choc faktycznie Wariotów niema za wielu w PL na \Fejsie mamy grupe Polish Road Star Warrior i oczywiscie European Warriors jak używasz to zapukaj ;-) co do piwka to teraz chyba tylko na stoku na nartach;-)chyba sie wywrocisz ale nie mam fb :) ale córke poprosze to mnie oprowadzi , raz mijałem goscia na czarnym warriorze jadac z Białego Krzyza na szczyrk ,miniony sezon to i moze sie minelismy , ale co sie odwlecze to..... co do piwka to w jaka upalna niedzielke chetnie postawie ,mysle ze takowe beda w 2017 czego wzystkim tu najserdeczniej ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) chyba sie wywrocisz ale nie mam fb :) ale córke poprosze to mnie oprowadzi , raz mijałem goscia na czarnym warriorze jadac z Białego Krzyza na szczyrk ,miniony sezon to i moze sie minelismy , ale co sie odwlecze to..... co do piwka to w jaka upalna niedzielke chetnie postawie ,mysle ze takowe beda w 2017 czego wzystkim tu najserdeczniej ... ;) chyba sie wywrocisz ale nie mam fb :) ale córke poprosze to mnie oprowadzi , raz mijałem goscia na czarnym warriorze jadac z Białego Krzyza na szczyrk ,miniony sezon to i moze sie minelismy , ale co sie odwlecze to..... co do piwka to w jaka upalna niedzielke chetnie postawie ,mysle ze takowe beda w 2017 czego wzystkim tu najserdeczniej ... ;) kojarze taka sytuacje tym bardziej ze wariotow rzadko sie widuje ale tak jak mówisz co sie odwlecze to nie uciecze Edytowane 2 Stycznia 2017 przez góral3miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Panowie jest ktoś może zainteresowany zmianą oryginalnej sprężyny z tylnego zawieszenia na "castomową" BARONA która jest twardsza delikatnie i przy znacznym obniżeniu nie będzie dobijać do błotnika podczas jazdy z plecaczkiem, jak by ktoś reflektował to pisać na priv Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi