WLD_Wlodi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 dobre są też simki s51 enduro :icon_biggrin:Niewiele wspólnego ma z Enduro ;P Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Niewiele wspólnego ma z Enduro ;PKiedyś w klasie 50ccm tylko simki latały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja polecam cagive supercity 50 cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Po pierwsze jest temat co kupić co wybrać a po drugie: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...hlite=enduro+50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja polecam cagive supercity 50 cm3Przecież to nawet enduro nie jest a i osiągi tez nie najlepsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jak czytam niektory posty to mi sie smiac chce :icon_biggrin: Hm cre. Moim zdaniem najlepszy wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokaliptian Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dzięki za wszystkie posty. Pytanie dodatkowe. A co myślicie o peugeotach? Nadają się one do czegokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 z tym ze ciezko dostac hm , jesli nie znajdziesz - bierz RX ps. bede sprzedawal mojego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi