RaY Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dzięki wam serdecznie :biggrin: Nawet nie wiecie jak mi pomogliście ;]Co do Yamahy DT się równierz zastanawiam, ale bardziej do mnie przemawia Aprilia rx lub hm cre 50. Pozdrawiam! PS.Narazie potrzebuje 50 ponieważ za dwa lata będę mieć 18 więc kupie coś znacznie mocniejszego :bigrazz: po co chcez wyprzedzac skutery skoro wiekszosc czasu zapewne spedzisz w miescie... bo 50 cm na trase to strach ? laski chcez rwac ? ps. cos mocniejszego to R1 ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ale najlepiej wytrzasnąc jakiegos 125/50 Grebur prosze Cie daj sobie spokoj z takimi radami, bo wiecej tolerowac ich nie bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Chce w miare dobre przyspieszeni :buttrock: Chodzi mi oto żeby brał simki skutery itp...To odpowiecie mi na pytanie?Czy enduro 50ccm będzie wyprzedzać simsony, skutery itp?Wiem że mój znajomy ma enduro 50ccm i jak odkręci mu więcej gazu to bez problemu na jednym staje. Enduro nie było tuningowane....To co to za 50cm że po odkręceniu minetki w pion idzie? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 To co to za 50cm że po odkręceniu minetki w pion idzie? :P moja TS na 1 i 2 biegu :) chociaż by nawet ;] siadasz na tyle siedzenia albo na stojaco i cala filozofia :buttrock: kolega tez tak robi na Simsonie (jest ciezki siada na tyle i samo go podnosi) Ew mozna szarpnac moto i zakręcić manetką wtedy pion jest wyzszy :buttrock: WIęc spokojnie sie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 po co chcez wyprzedzac skutery skoro wiekszosc czasu zapewne spedzisz w miescie... bo 50 cm na trase to strach ? laski chcez rwac ? ps. cos mocniejszego to R1 ? Wiesz skutery też jeżdżą po mieście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 50 ze sprzęgła dać w pion to żaden problem nawet na siedząco , a jak z gazu to wystarczy na tylne nóżki stanąć i odkręcić manetkę na max Miałem Simsona wiec wiem...Co do wyprzedzania to skutery oka , ale z simsonami to nie zawsze jest łatwo :) DT50 jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi