mm666 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 WitamPo zimie moto zaczelo ostro przerywac przy 5 i 7tys obr. Przerywa tak ok 2 sekundy po czym juz idzie pieknie. Oczywiscie pierwsze co przyszlo mi do glowy, to wymienic swiece- nie pomoglo. Wzialem sie wiec za zawor wydechowy. Z zewnatrz jest oki, ale proba pociagniecia za linke juz mnie zaniepokoila; linka da sie wyciagnac 0,5cm przy zaworze. Jaki powinien byc prawidlowy skok takowej linki? A tak przy okazji..z ktorej strony regulujemy naciagniecie linki? Od strony elektromagnesu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 masz nalepkę pod bakiem jak powinien być ustawiony zawór. Skok linki to jakiś 2cm-2,5cm na moje oko. Reguluje się go przy elektromagnesie. Poza tym nie jestem pewien czy to zawór bo on otwiera się powyżej 7tys obr. Może to zasyfiony gaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi