K@rolrider Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam .... Mam problem... mam dość dużą koronkę na cylindrze i chce kupić tłoka u nas w Rzeszowie ciężko .... wyczaiłem tłoki w USA do XR 250 83r silniki niby te same ale dokładnie nie wiem... ktoś kto ma serwisówki lub jakiś mechanik będzie wiedział .... http://www.pistons-online.com/motorcycle1....da&st=32&end=32 Nie chce kupić i później sie dowiedzieć że nie będzie ... jedna osoba mówiła mi że to jednak będzie to samo...Proszę o pomoc .... Z góry dzięki ... Pozdro K@rolrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 czesc, tlok powinienes dostac u dealera, i z tego co pamientam nawet w znosnej cenie. Twoja XL to jest ta z glowica radialna i chlodzeniem oleju w ramie? RFVC? Jesli jest to z RFCV to byc moze pasuje z XR 250 trzeba sie upewnic. W intermotors chyba maja takie cus ale trza by sprawdzic nie jestem pewien. Odezwij sie do mnie na gg czy cos mozemy poszukac tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi