klaudus... Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam wszystkich, szczególnie posiadaczy vt 750 aero szukałem serwisówki chyba już wszędzie :banghead: i jest, jest :notworthy: http://www.scribd.com/doc/17373729/Origina...-Service-Manual "szukajcie a znajdziecie" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cugar84 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam mam prośbe macie moze serwisówke do benelli tnt 1130 bede bardzo wdzięczny jeśli ktos da cynka [email protected] lub gg 11155089 z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasio Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Witam szukam już cały dzionek i nie mogę znaleźć w necie (jedynie co znajduje to do starszych okazów) stąd moja prośba. Macie może instrukcje serwisówke w pdf albo doc do fazera S2 ABS 2007 ? prosiłbym o przesłanie na maila [email protected] albo linka (fajnie by było po polsku :))z góry dzięki :) Edytowane 4 Marca 2010 przez Ptasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam szukam już cały dzionek i nie mogę znaleźć w necie (jedynie co znajduje to do starszych okazów) stąd moja prośba. Macie może instrukcje serwisówke w pdf albo doc do fazera S2 ABS 2007 ? prosiłbym o przesłanie na maila [email protected] albo linka (fajnie by było po polsku :))z góry dzięki :) Mam tylko to>> http://www.scribd.com/doc/10283675/Yamaha-...vice-Manual-ENG Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasio Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 dzięki wielkie Grzykrzy jak tyś to znalazł :) tylko szkoda że nie znajdzie się choć jedna osoba, która po zakupie w salonie w Polsce fazerka przekalkuje książeczkę serwisową na komputerek :) na szczęście troszkę eng znam :) no i są translatory :) pozdro i jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip14892 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam ma ktoś instrukcję do Suzuki m50/ VZ800 2007r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyck Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. Szukam serwisówki do Yamahy TT 600 R w języku angielskim bądź polskim :) Może mi ktoś pomóc ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. Szukam serwisówki do Yamahy TT 600 R w języku angielskim bądź polskim :) Może mi ktoś pomóc ?? Pozdro Czesc.Zajrzyj tu-w dziale chomik coś znajdziesz.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 witam, szukam najlepiej polskiego manuala do xvs 1300. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektor15 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Kilka postów wcześniej kolega Grzykrzy podaje adres. (http://www.paulmilner.com/yamaha/handbuch/...vstarmanual.pdf) Niestety obawiam się że nie ma manuala po polsku . Pozdrawiam. Edytowane 28 Czerwca 2010 przez wektor15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalien Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam serdecznie! Pilnie poszukuję serwisówki do Suzuki GN 125 1997 rok. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonDavido Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) witam poszukuje manuala silnika do KTM GS bądź sx z roku 1991-1995 lub coś takiego Official 1991-1995 KTM 250/300 Factory Engine Service Manual ponieważ nie mogę tego pobrać. Edytowane 17 Lipca 2010 przez DonDavido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fog Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Hejka, sciągnołem sobie manual do Yamaha XV 1900 midnight star po angielsku, generalnie ok. połory jestem w stanie przetłumaczyć, jednak mam problem z pewną ilością zwrotów najprawdopodobniej fachowych :( Czy naknął sie ktoś na polską wersję tego manuala? Za przetłumaczenie wersji angielskiej biuro zazyczyło sobie ok. 7000pln a to sporo. Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeroniCa-er5 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A ja bym chętnie skorzystała z pomocy i poprosiła o serwisówkę do Kawy ER-5 (2002r)... ;) Przeszukałam te strony, które zostały tutaj w temacie podane, ale niestety nic nie znalazłam. Na jednej stronie coś było ale link mi wcale nie działał i nic nie mogłam pobrać, jakiś ERROR mi wyskakiwał... Więc proszę o pomoc - będę bardzo wdzięczna :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A ja bym chętnie skorzystała z pomocy i poprosiła o serwisówkę do Kawy ER-5 (2002r)... ;) Przeszukałam te strony, które zostały tutaj w temacie podane, ale niestety nic nie znalazłam. Na jednej stronie coś było ale link mi wcale nie działał i nic nie mogłam pobrać, jakiś ERROR mi wyskakiwał... Więc proszę o pomoc - będę bardzo wdzięczna :). Pozdrawiam Proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie poszukałem :) http://www.sendspace.pl/file/605b930584f2c0703b43459 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi