Makak Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 http://img444.imageshack.us/img444/7404/75...7774c3cbny6.jpg Zapraszamy ! Do nowego sklepu, w Stargardzie Szczecińskim, salon znajduje się w centrum miasta, CH ZODIAK. W sklepie znajdą państwo, wszystkie niezbędnerzeczy do swojego motocykla, oraz jego właściciela od A do Z. Atrakcyjne nagrody w czasie trwania otwarcia sklepu. Godziny otwarcia sklepu : Poniedziałek - Piątek 10:00 - 20:00Sobota - 10:00 - 18:00Niedziela - 11:00 - 17:00 Zapraszamy serdecznie !sklep www.moto-akcesoria.plmotolinia : (091) 4833 521 Wielkie Otwarcie 21 MARCA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) z całym szacunkiem i sympatią :banghead: ale otwieranie sklepu motocyklowego na II piętrze to według mnie lekko poroniony pomysł :icon_eek: Edytowane 22 Lutego 2008 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 z całym szacunkiem i sympatią :) ale otwieranie sklepu motocyklowego na II piętrze to według mnie lekko poroniony pomysł :)a co? Że niby motocykliści to mientkie wałki i zadyszki dostaną od chodzenia po schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) z całym szacunkiem i sympatią :icon_twisted: ale otwieranie sklepu motocyklowego na II piętrze to według mnie lekko poroniony pomysł :icon_twisted:A czemu? Do sklepu motocyklowego nie zachodzi sie chyba w niedziele na spacerze z mysla 'o, moze cos sobie kupie' tylko jedzie sie tam w konkretnym celu. Makak - nie ten dzial. Edytowane 22 Lutego 2008 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A w Warszawie nie otworzylibyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi