Skocz do zawartości

Fajka i przewód....

dgree
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Greedo co ty wiesz o przerywaczach skoro nie potrafisz odróznic stykowego od bezstykowego.

ku*wa mac nie denerwuj mnie... U siebie swietnie znam zaplon w Simsonie bo go ustawialem nie raz, a w MZ rozni sie nieco od przerywacza w simsonie, nawet na zdjeciu w ksiazce :!: Jak ku*wa nie widziales ani jednego ani drugiego to sie zamknij, bo one sie cholernie roznia wygladem (odnosnie dyskusji w moim temacie o podobienstwie przerywacza)

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Greedo co ty wiesz o przerywaczach skoro nie potrafisz odróznic stykowego od bezstykowego.

kur*a mac nie denerwuj mnie... U siebie swietnie znam zaplon w Simsonie bo go ustawialem nie raz' date=' a w MZ rozni sie nieco od przerywacza w simsonie, nawet na zdjeciu w ksiazce :!: Jak kur*a nie widziales ani jednego ani drugiego to sie zamknij, bo one sie cholernie roznia wygladem (odnosnie dyskusji w moim temacie o podobienstwie przerywacza)[/quote']

Człowieku przeywacze sie prawie niczym nieróznia zawsze sa wtym samym miejscu, a wiem co pisze bo jestem mechanikiem samochodowym wiec ku*wa to ty mie niedenerwuj.

• 4 miesiące temu...

ja mam fajke NGK z uszczekami od strony kabla tam gdie sie ja wkreca ai z uszczelka od strony Swiecy tzn uszczelka szczelnie obejmuje ta biala porcelanke od swiecy i jest GUT deszcz czy nie deszcz dziala super polecam tak ą fajke koło 10 kosztuje w Olsztynie Pozdrawiam

Skoro juz o fajkach mowa, to pochwale sie swoja :)

Mam fajke w ktorej widac iskre :(

Mniej istotny jest dla mnie efekt, ze w nocy swietnie widac czerwony migocacy kolor nad silnikiem ale wazniejsze jest to ze jak nie chce odpalic, to zawsze moge sie schylic i od razu widze ze prad z cewki dochodzi do swiecy a skoro juz dochodzi, to odpada czesc przyczyn. Swego czasu jak walczylem z elektryka w mojej MZ bylo to dla mnie bardzo istotne i pozwolilo mi zaoszczedzic troche czasu a teraz po prostu fajka ta spelnia swoja uzytkowa role. Tez ma uszczelke od strony siwecy :).

Co do tematu, to nie mam zielonego pojecia co moze byc przyczyna a nie chce spekulowac.