Pawel_ns Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam !!!Mam takie pytanie czy wie ktos jak kasowac serwis w VW golfie 4 zaswieciło mi sie ze za 100 km mam miec serwis a ostatni był robiony jakies 3 tyg temu wiem ze jakos sie manewruje tymi gałkami od zegara i licznika dziennego km ale w jaki sposób ?? Z góry dziekuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-73 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mam fotki z książki serwisowej z opisem ale nie wiem jak to wysłać.Napisz na pw e-meila wyślę ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Przytrzymujesz guźik w liczniku prawy (obok licznika kilometrów) włączasz zapłon następnie drugim po lewej stronie guźikiem przekręcasz w prawo i serwis skasowany. Jeżeli przekręcenie nie pomoże to trzeba wciśnąć. Jest kilka opcji, bo rozumiem że masz pełen komputer jeżeli pisze 100?? Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_ns Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 wielkie dzieki pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi