enZo Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dzieki za linki. Ja zasysam z jeszce cztery inne jakies, okaże się jak ściągne :icon_rolleyes: . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A tak swoją drogą to jestem ciekaw jak by sobie Ghost poradził na tej trasce... No niby leszczem nie jest... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A tak swoją drogą to jestem ciekaw jak by sobie Ghost poradził na tej trasce... No niby leszczem nie jest... :icon_mrgreen: Też mnie to zawsze ciekawiło, ale to chyba bardziej kwestia psychiki konkretnego zawodnika. Z tego co słyszałem to na TT nie sprawdzają sie kierowcy ze "sterylnych" torów wyścigowych i odwrotnie. Ghost jeździ w ruchu ulicznym więc może jakoś by się nie odnalazł ani na TT ani też na torze wyścigowym, trudno powiedzieć bo umiejętności to na pewno żadnemu z nich nie brakuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Też mnie to zawsze ciekawiło, ale to chyba bardziej kwestia psychiki konkretnego zawodnika. Z tego co słyszałem to na TT nie sprawdzają sie kierowcy ze "sterylnych" torów wyścigowych i odwrotnie. Ghost jeździ w ruchu ulicznym więc może jakoś by się nie odnalazł ani na TT ani też na torze wyścigowym, trudno powiedzieć bo umiejętności to na pewno żadnemu z nich nie brakuje. Pozdro Oj tak, jaja to on ma i to nawet rzekł bym, że zaj*biste :icon_mrgreen: Ciekawie by było go zobaczyć w akcji, chociaż już widać na ringu jak szaleje więc mogło by być ciekawie... Coś kiepsko mi zasysa ten film... Może za tydzień obejrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Tak mi sie wydaje ze na TT bardziej beda sobie radzic tacy, co sa przyzwyczajeni do pałowania w normalnym ruchu ulicznym. Wiec wydaje mi sie ze poniekąd legendarny Ghostrider powinien lepiej poradzic sobie na wyspie Man niz na zamkniętym torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Tak mi sie wydaje ze na TT bardziej beda sobie radzic tacy, co sa przyzwyczajeni do pałowania w normalnym ruchu ulicznym. Wiec wydaje mi sie ze poniekąd legendarny Ghostrider powinien lepiej poradzic sobie na wyspie Man niz na zamkniętym torze. Albo by z niego został kawałek rozciągniętego na szosie flaka :icon_mrgreen: Edytowane 26 Marca 2008 przez Patriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi