MariuszJ Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 taa Janusz wyspales sie tam za nas wszystkich :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka z Kletna Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Klar, wielkie dzięki właśnie tego mi dzisiaj brakowało :) pozdowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 :D :D Dzięki za wspaniałą zabawę o raz wspaniały sen :wink: można sie wyspać oj można ??? dzieki jasiu za wspaniały sen nad ranem :D oj dzieekkii ale sie wyspałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klar Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Klar, wielkie dzięki właśnie tego mi dzisiaj brakowało :wink: pozdowionka Asia czego się nie robi dla miłej koleżankiTylko zaśpiewaj to Wojtkowi to na Dobranoc :P :D Na pewno się przytuli :icon_razz: :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Andrzej plyta tam została wiec nawet posluchac mogą mam nadzieje, ze przetrwa do kwietnia i jeszcze my posluchamy ♪♪♪♫♫♪♪ ♫♪♪♪♪ :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klar Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Andrzej plyta tam została wiec nawet posluchac mogą mam nadzieje, ze przetrwa do kwietnia i jeszcze my posluchamy ♪♪♪♫♫♪♪ ♫♪♪♪♪ :banghead: Ja myślę że nie ma innej możliwości musi przetrwać,Przezorny zawsze ubezpieczony zrób kopię :icon_razz: :flesje: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a pewnie, ze zrobie pomeczymy Aske w kwietniu i viragowcow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Zmiłowania ludeczkowie, zmiłowania... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Juzek z Bagien będzie grany :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Janek z bazin, usnoł z letadla,Janek z bazin, na cie popadła.... J..z b... można dopisywać ciąg dalszy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No pikne fotki, ale ta kura w walizce dziwnie mi się kojarzy z pewnym Boratem co to podbijał Amerykę. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ta kura w walizce dziwnie mi się kojarzy z pewnym BoratemNo i dobrze Ci się kojarzy, o takie skojarzenie właśnie chodziło tym, którzy byli pomysłodawcami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No pikne fotki, ale ta kura w walizce dziwnie mi się kojarzy z pewnym Boratem co to podbijał Amerykę. :Da była kura przecież uciekła mówili na ambonie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi