PiotrekRR Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dzien Dobry :cool: Moja Honda przestala dostarczac paliwo z baku do gaznikow.W warszatacie powiedzili mi, ze pompa paliwa do wymiany. ( SC33 nie ma pompy paliwa, ma zawor :crossy: ). Doszedlem do tego, ze wina jest przekaznika. Podlaczylem zatem zawor bezposrednio do ''+'' baterii. Wtedy wszystko dziala, moto odpala, jezdze tak. Za nowy przekaznik chca ode mnie 90funtow. Co jest napisane na przekazniku: Shindengen, CF322 4.3. Czy takim patentem narazam moto na awarie?Czy da rade dobrac przekaznik np samochodowy? (tak mi radza) Czy szukac uzywanego oryginalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Zadnych pomyslow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Uzywka oryginal.Jak jestes w UK to chyba bez problemow.Obdzwon zlomy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi