pamar22 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Zakupiłem w listopadzie gsxf 91r i okazało sie ze teraz nie mogę go zarejestrować bo nie posiadam dowodu rejestracyjnego tylko brief umowę kupna i sprzedaży oraz poświadczenie o wyrejestrowaniu pojazdu w niemczech i teraz nie wiem co mam zrobić czy kupić ramę z papierami i przełozyc to wszystko czy sprzedać to na części i szukać nowego moto bardzo proszę o poradę jak mam to ugryść pozdrawiam Pamar22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 poszukać, kufra, na forum!! i to nawet W TYM DZIALE! :lalag: wtórny analfabetyzm, czy lenistwo zakrawające na głupotę..? :notworthy: jsz ps. na przykład w tym temacie - to żeby nie było pretensji, że nakrzyczałem a nie pomogłem... Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi