Młody Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Night of the jump w wersji mini :icon_question: http://filmy.scigacz.pl/Peter_Pilat_FMX_in_Olympia Edytowane 17 Lutego 2008 przez bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Widzialem go na Extreme Moto na Bemowie...i tam naprawde zadziwil mnie lekkoscia z jaka robil wszystkie tricki,a pamietajmy ze wieku 14 lat wykonal pierwszego backflipa! a teraz ma bodajze 16-17 lat :crossy: Wielki szacunek! :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Smutne, bo pokazuje ze jestesmy100 lat za murzynami...Wyobrazacie sobie cos takeigo w Polsce ? Widzialem go na extreme moto. Jest PRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Night of the jump w wersji mini :flesje: http://filmy.scigacz.pl/Peter_Pilat_FMX_in_Olympia Trche zly temat bo FMX to nie stunt :bigrazz: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Wiem :biggrin: tylko bylo już za poźno...Ale już poprawiłem błąd :) Edytowane 17 Lutego 2008 przez bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Co to za piosenka leci w tym filmiku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Co to za piosenka leci w tym filmiku?? Papa Roach-Last Resorthttp://pl.youtube.com/watch?v=X6hbqW0fsxE Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zajebisty filmik! Az dziwne ze takie rzeczy sie moga dziac w centrum handlowym. Bylem w tym roku w Katowich na NOTJ i Pilat tam tez pieknie dawal! Te zielone opony smieszne jak z zabawki jakiejs. Wygladaja jak by nie chcialy sie trzymac podloza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Szacuneczek dla gościa. Poziwiam za umiejętności. Ciekaw jestem ile razy był połamany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Gość dobrze daje :icon_biggrin: szacun... Oponki też zajebiste-zieleń. ps... są fajne oponki co dymią kolorowo:) ale watpie zeby to były takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi