Stix Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ha ha ha kłamczuchu.Jechałeś wolno!!!! Machac nastepnym razem, machac :-) Jak jade w przyciemnianej szybce wieczorem to nic nie widze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wtajcie ludziki z Forum No witaj Ty Lafiryndo jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wtajcie ludziki z Forum Witamy cię gorąco :) [ Dopisane: 14 ]Słuchajcie, DIZEL ma w niedzielę urodziny, wypadałoby coś mu kupić. Może macie jakieś pomysły :?: Kto by był chętny na zrzutkę dla niego? Ręka do góry :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 elou ptysiemilusio tu macie. bede czesciej zagladal :)a do pijakow, ktorzy wiedza o co chodzi: wiecej z wami nie pije w tygodniu 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wtajcie ludziki z Forum :-) Ja już w końcu zeszłam z pleców męża i będę jechać na swoje konto. Jak być w porzadku to do końca' date=' czy nie?[/quote'] Witaj! Widać, że Panie zaczynają poważnie udzielać się na 4um :) Panowie, jeszcze trochę i staniemy się tu mniejszością, a mniejszość ma zawsze mniej do powiedzenia! 8O :-D elou ptysiemilusio tu macie. bede czesciej zagladal Wink No witaj! Wspomagaj męskie towarzystwo! :P Przypominam wszystkim co wybierają się do Ś-cia. Bagaże do transportu zbieram DZISIAJ. Tel do mnie w profilu. Czekam na Was od 17-18 do ... . Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Myślimy, aby pojechać na zlocik do świnoujścia już ok południa.Kto chętny niech się odezwie będziemy gromadzić bandę do wyjazdu. Pozdrowionka dzis zostalo juz ustalone ze ponktualnie 12.00 wyjazd naszych konikow do swinouscia na dobra zabawe.zaprasza sie wszystkich chetnych do wspolnej zabawy,GENERAŁ [ Dopisane: 14 ]Wtajcie ludziki z Forum No witaj Ty Lafiryndo jedna mysle lampucero ze ty w koncu pojedziesz sama na swoim motorku z przodu za kierownica a nie ciagle jako plecak bo w koncu po co ci te prawko :ehz: :ehz: :ehz: :ehz: :ehz: :ehz: :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a do pijakow' date=' ktorzy wiedza o co chodzi: wiecej z wami nie pije w tygodniu [/quote']Nie bądź taki miękki pisior,chcielismy z Maćkiem żeby coś tu fajnie bylo a Ty zawsze cos,ja tam rano dobrze sie czulem poza leciutkimi suchotami,ale w piątek powtorka i w sobote także nie martw sie Dizel do wtorku wytrzeżwiejesz :) [ Dopisane: 14 ]mysle lampucero ze ty w koncu pojedziesz sama na swoim motorku z przodu za kierownica a nie ciagle jako plecak bo w koncu po co ci te prawkoAty nie badz taki mądry narazie mamy jeden motocykl na drugi sezon bedzie drugi to bedzie jezdzic sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a do pijakow' date=' ktorzy wiedza o co chodzi: wiecej z wami nie pije w tygodniu [/quote']Nie bądź taki miękki pisior' date='chcielismy z Maćkiem żeby coś tu fajnie bylo a Ty zawsze cos,ja tam rano dobrze sie czulem poza leciutkimi suchotami,ale w piątek powtorka i w sobote także nie martw sie Dizel do wtorku wytrzeżwiejesz :)[/quote'] ale ty to to jestes w porzadku a ten rowerek to jest odlotowy :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a do pijakow' date=' ktorzy wiedza o co chodzi: wiecej z wami nie pije w tygodniu [/quote'] Do kogo sapiesz, pijaku :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a do pijakow' date=' ktorzy wiedza o co chodzi: wiecej z wami nie pije w tygodniu [/quote'] Do kogo sapiesz' date=' pijaku :!:[/quote'] Ja chce sie piwa wkoncu napic! :)Chyba oleje co mi kaza kupie browca i pokulam na to Swinoujscie :PTylko zeby nie padalo bo mi gips sie rozpusci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a do pijakow' date=' ktorzy wiedza o co chodzi: wiecej z wami nie pije w tygodniu [/quote']Nie bądź taki miękki pisior' date='chcielismy z Maćkiem żeby coś tu fajnie bylo a Ty zawsze cos,ja tam rano dobrze sie czulem poza leciutkimi suchotami,ale w piątek powtorka i w sobote także nie martw sie Dizel do wtorku wytrzeżwiejesz :)[/quote'] ale ty to to jestes w porzadku a ten rowerek to jest odlotowy :) :P Ha ha zgadnij czyj ten odlotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ja chce sie piwa wkoncu napic! Chyba oleje co mi kaza kupie browca i pokulam na to Swinoujscie Tylko zeby nie padalo bo mi gips sie rozpusci Misiek pakuj się komuś do auta i przyjeżdżaj, czekamy na ciebie. Co tam piwko, cytrynówka się mrozi :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 do pijakow, ktorzy wiedza o co chodzi: wiecej z wami nie pije w tygodniu Halo, ręce z Góraleczką poobdzieralyśmy na wyciskaniu soku, a tu jakieś turlaki górkowe wypijają cytrynówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 elou ptysie elou!!! Ptysiu' date=' pijaku środowy!!!"Twardym czeba być a nie miętkim" - to jest cytat z Majora Bienia :-D ręce z Góraleczką poobdzieralyśmy na wyciskaniu soku własnie, własnie - mało brakowało a zakwasy by były :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Po częstotliwości komentarzy oraz ich "nasyceniu" cytrynówką, tudzież innymi napojami, wyczuwam, że baaardzo Wam siebie brakuje nawzajem + dobrej imprezki co by przygotowane "z zakwasami" skonsumować :) No i byczo! s*ał pies tą durnowatą pogodę! Będzie fajnie!Do szybkiego zobaczenia! Aha... Pamiętajcie, że w sobotę z rańca jest trasa do obskoczenia - jakieś 60km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi