generał Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 przed chwilą obejrzalem kronike szczcinską i taka mała informacja na ul. Derdowskiego samochód dostawczy potrącił czerwonego sciganta kierowca motocykla zeskoczył prawdopodobnie to uratowało mu zycie mówią w TV. czy to nie był ktos z was? no nie ale ty to masz zagrania?to przestroga dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 W odpowiedzi na mój post dowiedziałam się że jest rajd w Świnoujściu, kolejna fajna propozycja http://www.rajd.uznam.net.pl/ [ Dopisane: 14 ]Jak ktoś chce może info na temat Bagicza proponuję wykonać telefon do IRKA - (606213313). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 To jest gdzies w Swinoujsciu, jeszcze przed przeprawa? A i wie ktos moze kiedy sa Wikingowie w Wolinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 To jest gdzies w Swinoujsciu, jeszcze przed przeprawa? A i wie ktos moze kiedy sa Wikingowie w Wolinie? Rajd odbędzie się po wschodniej stronie Świny, czyli nie trzeba się przeprawiać do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 wie ktos moze kiedy sa Wikingowie w Wolinie?Wikingowie zaczynają sie teraz w piątek i walczą do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Kurcze, nie było mnie kilka dni i już tyle propozycji :) Na razie to jeszcze czuję te przejechane 1500 km, ale na pewno na którąś z imprez się zameldujemy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 witam dawno (bardzo dawno ) mnie tu nie było kidyś istniałem pod nazwą "boras" teraz wróciłem pod ina nazwą no ale jestem pozdrawiam wszyskich Świnoujście się kłania.PS. GITTA dzięki za odwiedziny i z Asią planuje wypad gdzieś niedaleko na morze w sobote i w niedziele powrót spanie na plaży co Ty na TO?? :) [ Dopisane: 14 ]witam dawno (bardzo dawno ) mnie tu nie było kidyś istniałem pod nazwą "boras" teraz wróciłem pod ina nazwą no ale jestem pozdrawiam wszyskich Świnoujście się kłania.PS. GITTA dzięki za odwiedziny i z Asią planuje wypad gdzieś niedaleko na morze w sobote i w niedziele powrót spanie na plaży co Ty na TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Cześć Boras! Świnoujście... miło, miło :lapagora: Może jakiegoś avatarka wrzucisz? PS. Piszesz się na koszulki? PS.2. Carioka! Mam logo 4Umowe!!! Mamy przygotować projekt koszulki to dowiemy się jakie będą koszty. Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No moze nie bede tak skakal pod scena narazie Hehe .. no i tazanka na razie tez nie bedzie ... bo kto by sie tam tazal oprocz ciebie i mnie ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No moze nie bede tak skakal pod scena narazie Hehe .. no i tazanka na razie tez nie bedzie ... bo kto by sie tam tazal oprocz ciebie i mnie ?? ;] Grzes jak mi brakuje Ciebie, ja chce sie z toba potarzac !!! :twisted: :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 UWAGA Zbieramy zamówienia na koszulki z FORUMLOGO bedzie z przoduz tylu "HALO SZCZECIN" i Loginkoszt podam jak wszyscy chętni się odezwą - im więcej koszulek tym mniej kasy.Można zamówic też dla siebie więcej niż jedną, lub dla swojej polówkiPODAJEMY:ILOŚĆ SZTUKROZMIAR ( S,M,L,XL,XXL )LOGIN jaki ma być na koszulce Kolor niebieski, co by byl inny niż wszyscy, chyba że chcecie WSZYSTKIE INFORMACJE NA PRYWATNĄ POCZTĘ DO MNIE, ŻEBY NIE BYLO BALAGANU NA FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Cześć Boras! Świnoujście... miło' date=' miło :lapagora: Może jakiegoś avatarka wrzucisz? PS. Piszesz się na koszulki? PS.2. Carioka! Mam logo 4Umowe!!! Mamy przygotować projekt koszulki to dowiemy się jakie będą koszty. Daj znać.[/quote'] Boras już od ponad roku tak samo jak ja ma koszulke:P 4UM MOTOCYKLISTÓW [ Dopisane: Środa Sierpień 03, 2005 6:39 pm ]To jest gdzies w Swinoujsciu' date=' jeszcze przed przeprawa? A i wie ktos moze kiedy sa Wikingowie w Wolinie?[/quote'] Bigos ale ciebie to wieki nie było na necie.Siemanerki.Pozdrawi cie róznież Ginna.Wikingowie się zaczynają w piętek 5.08 i trwają do 7.08.Widziałam baner jak jechałam na Świnoujście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Cześć Boras! Świnoujście... miło' date=' miło :lapagora: Może jakiegoś avatarka wrzucisz? PS. Piszesz się na koszulki? [/quote'] Boras już od ponad roku tak samo jak ja ma koszulke:P 4UM MOTOCYKLISTÓW Sorry, skąd miałem wiedzieć... Chcemy zrobić nową partię, to tyle. Nie umniejszając przy tym (w żadnym wypadku) dokonań weteranów i zasłużonych w HALO SZCZECIN! :puchar: Tak przy okazji - mógłbym jedną zobaczyć? :-) Daj tylko znać kiedy i gdzie. Jeśli będziesz na Wikingach to możemy się tam spotkać.Pozdr.! Poza tym kopę czasu się nie widzieliśmy i trochę stęskniłem się za Twoją roześmianą buźką! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Tak przy okazji - mógłbym jedną zobaczyć? Tą koszulkę ma Dizel Ale juz na forum koszulki nie dostaniemy, więc robimy je sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Cześć Boras! Świnoujście... miło' date=' miło :lapagora: Może jakiegoś avatarka wrzucisz? PS. Piszesz się na koszulki? [/quote'] Boras już od ponad roku tak samo jak ja ma koszulke:P 4UM MOTOCYKLISTÓW Sorry, skąd miałem wiedzieć... Chcemy zrobić nową partię, to tyle. Nie umniejszając przy tym (w żadnym wypadku) dokonań weteranów i zasłużonych w HALO SZCZECIN! :puchar: Tak przy okazji - mógłbym jedną zobaczyć? :-) Daj tylko znać kiedy i gdzie. Jeśli będziesz na Wikingach to możemy się tam spotkać.Pozdr.! Poza tym kopę czasu się nie widzieliśmy i trochę stęskniłem się za Twoją roześmianą buźką! :) Wydawało mi się że Ania pokazała wam koszulke jak wyglądać ma?Jak nie wiecie to w moim avarku jest na zdjeciu:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi