generał Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Wie ktos moze gdzie w szczecinie mozna kupic kask na moto oczywiscie, tak do 70 zł z tych tanszych firm jak Tornado, dragon itp. moze byc typu orzech?Mam 2 (zamknięty letni i otwarty de ville Uvex'u) do odsprzedania jakby co.Pozdroofkasiemanko juz jestem wrocilem z wojny dalem rade i wygralem ja ja tez mam do sprzedania motorek yamaha wirago 1000 rok 82 za jedyne 5 tys moze ktos pomoze mi go sprzedac?pa bede w niedziele na walach jade do stargardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Generał, ku chwale!!!! w końcu w domu! Jeńców mam nadzieję nie zabrałeś a i niedobitków nie zostawiałeś? Dziś rano dzwonił do mnie Leśniczy z Drawska i powiedział, że tylko 2 dziki zostały po manewrach :twisted: Do na Wałach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Niewiem czy znaliscie Bobika Czy chdzi o tego z ekipy Winka?? Który tyle czasu leżał w śpiączce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 siemanko juz jestem wrocilem z wojny dalem rade i wygralem ja ja tez mam do sprzedania motorek yamaha wirago 1000 rok 82 za jedyne 5 tys moze ktos pomoze mi go sprzedac?pa bede w niedziele na walach jade do stargarduheya, heya, witamy bojownika!!! :-D Super, że wrócileś bez żadnego uszczerbku. Teraz to "pobalujemy" i "pośmigamy" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 bede w niedziele na walach jade do stargardu Normalnie!Ty to dopiero jesteś w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 We wrześniu minie druga rocznica od wypadku Bobika , rozbił się pod Gorzowem WLKP. Od tamtej pory do 24.06.2005 był w śpiączce z której niestety nie obudził się... ['] ['] ['] [ Dopisane: 26-06-2005, 16:49 ]Tak Dziejas...to była ekipa Winka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 24 zmarła moja babcia co bardzo zdziwilo mnie i moją rodizne bo trzymała sie dobrze jak na swój wiek ale cos nie wytrzymało zimeringi poszły i teraz bedzie pogrzep.... ['] ['] z tego co wiem to w piątek nie jedna osoba umarła jakis taki dzień sprzyjający zgonom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 24 zmarła moja babcia co bardzo zdziwilo mnie i moją rodizne bo trzymała sie dobrze jak na swój wiek ale cos nie wytrzymało zimeringi poszły i teraz bedzie pogrzep.... ['] ['] z tego co wiem to w piątek nie jedna osoba umarła jakis taki dzień sprzyjający zgonom :DTytuł naszego forum "Zloty, imprezy, przejażdżki" - wydaje mi się że nie jest to odpowiednie miejsce do zamieszczania takich postów.Wyluzuj Koleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 24 zmarła moja babcia co bardzo zdziwilo mnie i moją rodizne bo trzymała sie dobrze jak na swój wiek ale cos nie wytrzymało zimeringi poszły i teraz bedzie pogrzep.... ['] ['] z tego co wiem to w piątek nie jedna osoba umarła jakis taki dzień sprzyjający zgonom A po za tym temat Bobika-zmarłego jest akutat ważny bo był to jeden z nas z twoja babcia pewnie kochana ale tego juz tutaj niemusisz umieszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 24 zmarła moja babcia co bardzo zdziwilo mnie i moją rodizne bo trzymała sie dobrze jak na swój wiek ale cos nie wytrzymało zimeringi poszły i teraz bedzie pogrzep.... ['] ['] z tego co wiem to w piątek nie jedna osoba umarła jakis taki dzień sprzyjający zgonom A po za tym temat Bobika-zmarłego jest akutat ważny bo był to jeden z nas z twoja babcia pewnie kochana ale tego juz tutaj niemusisz umieszczać.w srode na cmentarzu centralnym w szczecinie o godzinie 13.30 w kaplicy pozegnamy naszego kolege BOBIKA zbiorka wszystkich chetnych pod kaplica o 13 .JEST JUZ WOLNY I TAM JUZ NA PEWNO KATUJE JAKAS R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Loozik, każdemu zdarzją się fopy.Dzień piękny był, superowo i wesoło z wami na motorkach, kissy i goodbajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dzień piękny był, superowo i wesoło z wami na motorkach, kissy i goodbajki.to prawda, jak to miło jest w gronie tak wesołych i zaje-fajnych ludzisków.Szykujcie coś na następny raz :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dzień piękny był, superowo i wesoło z wami na motorkach, kissy i goodbajki.to prawda, jak to miło jest w gronie tak wesołych i zaje-fajnych ludzisków.Szykujcie coś na następny raz :-Dno i tak ma byc zawsze a nie wozenie sie kto ma jaki motor i jak szybko jedzie dzisiejsza jazda w gropie jest tego przykladem tez mysle ze bylo swietnie i oczekuje wiecej takich imprezek nie wykluczam szerszego grona W DUPIE Z MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 24 zmarła moja babcia co bardzo zdziwilo mnie i moją rodizne bo trzymała sie dobrze jak na swój wiek ale cos nie wytrzymało zimeringi poszły i teraz bedzie pogrzep.... ['] ['] z tego co wiem to w piątek nie jedna osoba umarła jakis taki dzień sprzyjający zgonom A po za tym temat Bobika-zmarłego jest akutat ważny bo był to jeden z nas z twoja babcia pewnie kochana ale tego juz tutaj niemusisz umieszczać.w srode na cmentarzu centralnym w szczecinie o godzinie 13.30 w kaplicy pozegnamy naszego kolege BOBIKA zbiorka wszystkich chetnych pod kaplica o 13 .JEST JUZ WOLNY I TAM JUZ NA PEWNO KATUJE JAKAS R6 Niestety wyjezdzam jutro na wakacje, nie dam rady zrezygnowac bo rezerwacja jest od dawna dlatego jesli ktos by mogl to prosze o zapalenie w srode swieczki odemnie dla Bobika, bede bardzo wdzieczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 no i tak ma byc zawsze a nie wozenie sie kto ma jaki motor i jak szybko jedzie dzisiejsza jazda w gropie jest tego przykladem tez mysle ze bylo swietnie i oczekuje wiecej takich imprezek nie wykluczam szerszego grona W DUPIE Z MC tez mnie sie podobalo, i w grupie fajnie sie jechalo co prawda z pszymusowym uralowym pszystankiem ;P, ale byuo fajnie... paradka fajna, ekipka fajna i pifko zimne... tylko szkoda ze tak krotko wytrfaliscie... my (tzn. ja + Kajtek)skoczylismy potem jeszcze nad jeziorko do Lubczyny, tam tez fajnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi