jantarski Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Do tych Braci Skłuckich to strach podchodzić :eek: :notworthy: Czy ktoś z Szanownych Koleżanek i Szanownych Kolegów wybiera się na Łudstok w piątek ?? Maja poczuła zew błota :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ano wybieram się w piątek, jeszcze tylko nie wiem o której godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jantar dawaj numer tel na PW :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 a ja jutro jade na Wód-stoka :D:D :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :crossy: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :notworthy: :icon_twisted: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja bym chciała przyjechać w czwartek, ale miejsce w namiocie mam dopiero od piątku i to poza Wioską Motocyklową więc lipa :(( pod gwiazdkami nie widzi mi się spać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja bym chciała przyjechać w czwartek, ale miejsce w namiocie mam dopiero od piątku i to poza Wioską Motocyklową więc lipa :(( pod gwiazdkami nie widzi mi się spać :icon_razz: Batman zabrał namiot więc z czwartku na piątek na pewno Ciebie przytuli :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Batman zabrał namiot więc z czwartku na piątek na pewno Ciebie przytuli :icon_razz: Obejdzie się :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Będę w piątek koło południa, mam nadzieję że Batman jeszcze będzie ogarniał :icon_mrgreen: Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Jantar wykrakałeś to że kimałam pierwszą noc u Batmana w namiocie :P:PBatman był słodki, zapomniał śpiworka i jak mu się w nocy zimno zrobiło, to spuścił powietrze z materaca i się nim przykrył :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ale Woodstock megaaaaaaaaaaa, już nigdy nie opuszcze tej imprezy ! :buttrock: :notworthy: :buttrock: :notworthy: Prodigy zacne, szkoda tylko że na naszym nagłosnieniu grali...Dziękuję KasiTL, MikiTL (tylko czemu my rodzeństwem zostaliśmy :icon_razz: ) i reszcie Ciapków za mega impreze...Po tym wyjezdzie dziękuje Bogu z nie unerwił watroby ;) :icon_mrgreen: Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ajajaj, prehistorię odnalazłam :)Co tam u Was? Nowy sezon rozpoczęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTomek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Halo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dzień dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dzień dobry :)witam prosilbym o sugestie na temat chromowania w Szczecinie.Bywam tam czesto ze wzgledu na niewielka odleglosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nasza historia odzyskana :)))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Majka, przecież nigdzie nie zginęła, tylko się schowała... :) Plan na początek wakacji: http://www.bikeisland.pl/pokaz_menu.php?numer=1 Jacyś chętni?? Już słyszałam jak się kilku namawiało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Majka, przecież nigdzie nie zginęła, tylko się schowała... :) Plan na początek wakacji: http://www.bikeislan...enu.php?numer=1 Jacyś chętni?? Już słyszałam jak się kilku namawiało :D A więc zbiera się ekipa, Cariokowo-Gittowo-Majkowa, wiem że troszke ludków chce jechać, mysle że blizej terminu można by zrobić liste wyjazdową dla rozeznania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ludki wybieracie się na Junaka 8-10.06 ??Można by wspólnie zdezynfekować gardła nad jeziorkiem w miłym towarzystwie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi