mikoch Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Łooo Matko i Córko!!! ze 100 lat mnie nie było tutaj!! Ale widzę iż zacna ekipa tu gości. No i Jakie Twarzowe foto mam!! Ktoś mądry mi powiedział że na zlot nie przyjeżdża się dla zlotu tylko dla ludzi na tym zlocie. A ekipa zaiste zacna była. I te texty nad ranem.... "Jak myśmy tego Junaka tam zaparkowali to ja nie wiem ;)" Pozdro ludziska. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ekipa najlepsza z najlepszych. Miłosz zaglądaj tu czasem, stara ekipa najlepsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Kurde, widzę że mnie zacna impreza ominęła.... No cóż, nie tylko Majki numer ktoś zagubił w czasoprzestrzeni :DDo zoabczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Kurde kurde.... Myślałem że o tej imprezie wiedzą wszyscy. Przynajmniej na każdym forum o niej trąbili. A tak przy okazji. Kto leci na Złocieniec?? 24-26.06.2011?? No tak piszę aby nikogo nie pominąć. :icon_mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Kurde do Złocieńca to motorynka nie dojedzie. Ale może coś innego wyciągniemy z garażu. Tylko jest jeden podstawowy problem " WIĘCEJ Z WAMI NIE PIJE " :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Kurde do Złocieńca to motorynka nie dojedzie. Ale może coś innego wyciągniemy z garażu. Tylko jest jeden podstawowy problem " WIĘCEJ Z WAMI NIE PIJE " :icon_razz: pzdrHmmm.... powiedzmy Konrado ze Ci wierzymy :icon_mrgreen: Ja ze Złocieńca odpadam przez pracęAle na Polanów to ja już nie odpuszczę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Tylko jest jeden podstawowy problem " WIĘCEJ Z WAMI NIE PIJE " A to w porzo.... Bedziesz mnie pilnował :flesje: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Rozumiem, ze nikt nie ma pozyczyc moto na tydzien w lipcu? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ja Yadwinki nie daję nikomu obcemu, pozatym chyba nie znajdziesz wśród pasjonatów kogos kto pożyczy swoje "dziecko". Wypożyczalnia jest w Szczecinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jest wypozyczalnia? Dajcie namiary :) myslalem ze najblizsza w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jest wypozyczalnia? Dajcie namiary :) myslalem ze najblizsza w Poznaniu.http://www.moto46.pl/moto46-rent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 10 dni za 2000zl. Hmm, nikt nie ma starej szescsetki z roku X, bandit, scig, enduro, supermoto? Dam polowe tego + depozyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Junak był OK. Fajnie było pogadać z ludem w naszym języku ;).Szkoda tylko, że nie mogłem zostać na noc :(. No i niestety na Złocieniec czy Polanów się nie załapię. Muszę do domu wracać :/. No chyba, że ktoś mi tu dobrze płatną robotę na okres wakacji znajdzie ;). 10 dni za 2000zl. Hmm, nikt nie ma starej szescsetki z roku X, bandit, scig, enduro, supermoto? Dam polowe tego + depozyt. Uderz może do Mikiego ;). On przywozi różne sztrucle z Niemiec. Może się jakoś dogadasz i przed sprzedażą wypożyczy Ci jakiegoś konia na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 mikoch, Sestorme wysłał wiadomość zatytułowaną 'moto'. Sestorme napisał:======================================================================czy to prawda ze moglbys miec jakis motocykl do pozyczenia? Jakos na poczatku lipca, tydzien potrzebuje, zostawie taki depozyt jaki trzeba.====================================================================== Zaszła pomyłka Nie do MIKOCHA tylko do MIKIEGO. Ja mam VTR1000SP2 po pewnych modyfikacjach. I to BAAAAARRDZO zły pomysł jest. Sprzęt jest dość narwany. Poza tym nie sądzę aby ktoś obcej w sumie osobie pożyczył swój sprzęt. A jeżeli już to musiałbyś zostawić depozyt równy wartości konia. A i tak nie chciał bym cię mieć na sumieniu. Wnoszę z twojego profilu że nie masz doświadczenia na większych pojemnościach. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) W takim razie kolego widze, ze tkwisz tylko w tym dziale, bo zauwazylbys, ze do tej pory mialem BKinga z turbo i po niedawnym sponiewieraniu mnie na autostradzie nowke gixera 600. Nie chce nic nowego, chce pozyczyc sprzet, ktorego byc moze nikt nie uzywa, wiec po co ma stac w garazu i zbierac kurz jak moze zarobic pare groszy? Jak dokladnie pisac nick Mikiego? Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Sestorme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi