Nitomen Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 uu Gicia a co sie stalo e na HS cie nie ma ? serio dostalas kopa ? od kogo ? za co ? Kondzio , dawaj jakas impre rozkecimy :D zresetujemy sie ze 2 dni pod rzad :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Rychu, a Ciebie gdzie wywiało? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 mnie ? a gdzie mialo mnie wywiac ? jestem tu i tu :) - aczkolwiek , jakos inaczej sie teraz na szczecinskim HS siedzi.....za duzo nowych , mlodych czy kij wie co..... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Jak to dobrze, że są jakieś alternatywy :) Stare i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No w mordeczke fajno i wogole :) Zagladamy, zyjemy i czekamy na wykop z HS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Zagladamy, zyjemy i czekamy na wykop z HS :) buhehehe :notworthy: :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 i co ? nowy mod sie pojawil, nasza Magde zbeształ :/ jak tak mozna :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jaki mod ktory to pokaz go :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Chłopaki, nowe porządki nastały :) Tylko jakoś smutno się zrobiło i cicho... ;) pod tymi nowymi rządami... Do zobaczenia! Miśki, szkoda, że Was u Batiego zbrakło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Miśki, szkoda, że Was u Batiego zbrakło! Słyszałam co się działo :buttrock: i straszliwie żałuję, że nas nie było, uwielbiam tą ekipę, ale nadrobimy innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Słyszałam co się działo :buttrock: i straszliwie żałuję, że nas nie było, uwielbiam tą ekipę, ale nadrobimy innym razem. Kasia powiedzcie tylko słowo a będą uzdrowione gardła nasze!!! Ps. Kurde jak tu czasami fajno zajrzeć, powspominać stare dobre dzieje. Pozdrowionka ludki bośmy się dawno nie widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Kasia powiedzcie tylko słowo a będą uzdrowione gardła nasze!!! Ps. Kurde jak tu czasami fajno zajrzeć, powspominać stare dobre dzieje. Pozdrowionka ludki bośmy się dawno nie widzieli. Oj dawno, dawno, chyba w wakacje ostatnio, musimy koniecznie ustalić termin i miejsce spotkania (może piątek za tydzień?), wyciągnąć jeszcze parę osób, może Jantar z Agatą dadzą się namówić :biggrin: A mamy dla was kilka bardzo ciekawych nowinek :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Myślę że następny łikend będzie odpowiedni (mam nawet świetne miejsce na spotkanko), już się nie mogę doczekać nowinek ze świata kultury i społeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Hej, hej! Co ja tu widzę? To żyje!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: Kondziu, jak zdrowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja osobiście mam się bardzo dobrze tylko muszę spożywać więcej płynów wysoko %%% bo ciągle się odwadniam i wątroba mi się odtłuszcza a ja lubię jak jest obtłuszczona :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi