Gitta Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Garaż to już knajpa która nie istnieje, ostatnio jakas moda na kluby się zrobiła, a my tworzymy grupe bez żadnych zobowiązań, większośc czasu spedzamy na lokalnym forum, alby nie zaśmiesać tego, więc jak chcesz dołączyć zapraszam. P.S. Przywitałas chłopów a co z innymi użtkownikami dwóch kólek?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 :biggrin: :( oj ale wpada!!! Motoniteczki :crossy: witam cieplutko !!! i dziękuje Gita bardzo za odpowiedz, już się loguje na Szczecińskim forum! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Hej!!! Wiosna!!! Latacie?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 W So rzeczywiscie bylo idealnie, niestety moto mam jeszcze poza Szczeinem... ;/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hej! Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale dzisiaj o 11ej ruszamy na ognisko nad jezioro Woświn. Jak ktoś zainteresowany, to o 11ej przy pomniku Mickiewicza zbiórka, do 12ej przystanek na pasie chociwelskim. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 zaglądają ludzie zaglądają:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 zaglądają ludzie zaglądają:) servus chetnie bym widzial wiecej ruchu na tej szczecinskiej stronie.od czasu do czasu pytaja mnie moi niemieccy koledzy gdzie by to nie wyskoczyc do Szczecina i z kim.Czekam na sugestie i szerokiej drogi zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tak sie zastanawiałam, czy ktoś tu jeszcze zagląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 mam wlaczone powiadamianie, zawsze, jak ktos cos napisze..., pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam motocyklistow z pieknego Szczecina :buttrock: Mam, pytanko, moze cos doradzicie. Na przelomie lipca / sierpnia musze w Szczecinie zalatwic pare spraw sluzbowych, i zeby polaczyc pozyteczne z przyjemnym, postanowilem wybrac sie na moto. Mozecie doradzic jakis hotel / motel/ pensjonat w poblizu centrum miasta ? Chodzi mi o jakies miejsce przyjazne motocyklistom, gdzie moglbym byc spokojny o "nocleg" moto. Dzieki i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Bylem ze 3 x moim moto w delegacji. Zawsze jak klepałem sobie hotel, to pytalem, czy macie bezpieczne miejsce, najlepiej z dachem na moje moto - nie bylo problemu. http://www.szn.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Halo Szczecin! Może ktoś tu jeszcze zagląda, a temat nam się schował głęboko w niepamięć... Szczecin jedzie na Złocieniec, 28-30 sierpnia! Ktoś chętny się przyłączyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam Izabelllloooo!!! Oczywiście że się przyłączymy do cudownej zabawy zakrapianej tradycyjnie tanim winiachem. A jeżeli chodzi o forum to chyba pora wrócić do korzeni bo nawet moją małżonkę z prywatnego forum halo szczecin wypier..... Jak to ktoś kiedyś powiedział żżżżżżeeeeeeennnnnnnuuuuułłłłłaaaaaa. Pozdrowienia dla starych wyjadaczy!!!!! ( Jeżeli jeszcze o tym forum pamiętają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dobre korzenie nie są złe :D Widzimy się jutro wieczorem, jak się dotoczę swoim transporterem na Ostrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ja to mam mega sentyment do tego forum więc i tak samo jak wy tutaj bywam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi