Wolenweider Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No fajny weekend Małysz polatał (i to jak),Rossi polatał :banghead: no i ja też sobie troszke polatałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Magda z Tanowa dostał od nas osobiście dzisiaj na/w Wołoczkiwie życzenia,ale zeby nie bylo to i tutaj tyż:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Ku przestrodze:Dzis w Stargardzie umowilem sie ze znajomym,niestety nie dojechal, najpierw minela mnie karetka na sygnalach,pozniej dostalem phone od niego (na szczescie), ze niestety nie dojdzie do spotkania; Zasr... zlotowa zajechala droge, skrecajac w lewo,z gsxr'ka nie ma co zbierac, a taki byl sliczny (2005/6r); Sezon przed nami - zapowiada sie dlugi, uwazajcie na siebie, Edytowane 26 Marca 2007 przez kamilpierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ku przestrodze:(..) Zasr... zlotowa zajechala droge, skrecajac w lewo,z gsxr'ka nie ma co zbierac, a taki byl sliczny (2005/6r); Sezon przed nami - zapowiada sie długi, uważajcie na siebie, Kilka dni temu w Gazecie Wyborczej był artykuł o wypadku: motocykl kontra maluch. To stało się poza terenem zabudowanym. Kierowca malucha postanowił skręcić z głównej w lewo. Nie sprawdził w lusterkach co sie dzieje no i.... motocykl, który właśnie chciał malucha wyprzedzić uderzył w niego z taka siłą, że maluch się przewrócił. Motocyklista zginał. Kierowca malucha również. Oby reszta sezony była lepsza dla motocyklistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 99% maluchow, ktore wyjezdzaja poza miastem z drogi podporzadkowanej (wioski, badz inne takie... - bez urazy)ZAWSZE MI WYJEZDZAJA POD KOLA WYMUSZAJAC,normalnie jest to niemal jak regula... zazwyczaj sa one biale ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) 99% maluchow, ktore wyjezdzaja poza miastem z drogi podporzadkowanej (wioski, badz inne takie... - bez urazy)ZAWSZE MI WYJEZDZAJA POD KOLA WYMUSZAJAC,normalnie jest to niemal jak regula... zazwyczaj sa one biale ;-] Na początku witam po przerwie. Niestety to nie tylko białe maluchy tak robią. Ja w niedziele wracając z miejsca zimowego garazowania gixerki miałem wątpliwą przyjemnośc spotkania co najmniej 5 kierowców z brakiem pojęcia do czego służy lusterko lub jaki ruch mamy w Polsce. I nie ma zasady, że to kobieta czy dziadek w kapeluszu. Niestety taka "kultura" jazdy w naszym kraju, zresztą nie tylko jazdy :biggrin:Pozdrawiam i życzę bezpiecznego latania.A może przenieśmy się na forum Truck i kupmy sobie ciągniczki siodłowe:) wtedy nie trzeba się przejmować czy się ma pierszeństwo czy nie :) Edytowane 28 Marca 2007 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 1.No witaj po dłuższej przerwie! 2.Tematy - na prośbę zakładającego kasuję, żeby była jasność odnośnie tematu założonego przez Heffiego. 3.Radek z okolicy Golisza bardzo cię proszę "czytaczu" odezwij się do mnie na gg lub smsem lub mailam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego Gitta, spokojnego sezonu i duzo nawinietych kilometrow :bigrazz: Oby zaden maluch nie wpadl Ci pod kola. pozdr.Rebelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Gitta staruszko wszyskiego co tam sobie wymarzysz. Samych słonecznych dni, bez deszczu, bez sniegu i bez wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Stówa to za malo, wiecej by sie chcialo. Tyle dobrego ci życze ile uniesiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No no ile uniosę :crossy: i dni bez wiatru - to byśmy tyulko słonce mieli i wygladali jak czarny bez:) a maluchy to mogą być tylko na dwóch nogach:)Dziękuję za życzenia - czasem sie zastanawiam jak fajnie było mieć tak gdzieś między 20-23 lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 sto lat!sto lat!.... :icon_mrgreen: to pisalem ja Redu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Gitta wszystkiego naj naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Gitta'ciu spełnienia najskrytszych marzeń i żyj nam 100 lat albo i dluzej !! Maja i Tubik :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 witam..mam pytanie czy ktos z Was posiada przypadkiem laptopa Fujitsu-Siemens z windowsem. mam problem ze swoim i potrzebuje jednego CD,ktory daja przy zakupie zestawu.ja kupilem z linuxem i teraz jest maskara..nie da sie windy zainstalowac bez tej plytki... ;)czekam na jakies info GG 3378739pozdrodr Redumoto-klinika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi