Heffi Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Joł czy ktos moze znalazl wczoraj w szafie tel. motorola l6 bo sobie zagubilem jakby ktos widzial slyszal badz znalazł bede bardzo wdzieczny. znalazles go ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 znalazles go ????????Tak na szczescie sie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Na godzine przed swoim egzaminem wzialem sobie jedynie godzinke dodatkowa na placu i robilem osemki, az sie porzy...lem ;DPolecam ta opcje.Dokladnie :icon_twisted: Także Pietrzak, prawko zdane za pierwszym podejściem (kat. B także) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja niestety za drugim, bo na praktyczny przyjechalem swoim moto i to sie nie spodobalo :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 kamilpierwszy: to ty w poprzednim sezonie codziennie rano na skrzyzowaniu na dole wyszynskiego od strony dworca gnałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) kamilpierwszy: to ty w poprzednim sezonie codziennie rano na skrzyzowaniu na dole wyszynskiego od strony dworca gnałeś? chyba nie - 2 sezony temu latałem codziennie rano na Świerczewską do pracy (moj pierwszy sezon ;-), poprzedni sezon dojezdzalem juz na prawobrzeze i tylko czasami jezdzilem moto i raczej Wyszynskiego z gory; Malo widzialem CBR'ek w zeszlym sezonie o takim samym malowaniu jak moja (chyba tylko raz - gdzies w Zdrojach), kolezanka ze Szczecina ma NSR'ke w takim samym malowaniu i komus w Policach pociagneli identyczna CBR ;/, przez co mialem non stop kontrole w Szczecinie - zenujaco to robili, ale dobre i to; --- wiec kogo widywales?;-] Edytowane 6 Marca 2007 przez kamilpierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) :biggrin: wydaje mi sie ze to byla raczej 125. Ja wlasnie z prawobrzeza w strone bramy portowej jezdzilem. Od czwartku mam w planach zaczac sezon 2007, także moze bede codziennie rano spotykal nieznajomwego jeźdźca ponownie. :lalag: Pozdr!! Edytowane 6 Marca 2007 przez tomekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam !!!Wszystkim motokobitkom najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ohhhh Jantar jaki ty jesteś gentelmen:)Senksju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 W DNIU WASZEGO ŚWIĘTA: WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 oczywiscie dokladam sie jak najbardziej do wszystkich zyczen dla moto i nie moto kobiałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) No to e-słonecznik nie działa, ale i tak wszystkiego najlepsiejszegowatego ! Edytowane 8 Marca 2007 przez D.I.E.G.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Wczoraj kolejne 450ml krwi zostało dodane do Motocyklowego Banku Krwi, ale w kwietniu ma ponoć dojść dużo więcej?! :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 No to ja dzisiaj otwarłam sezonik:)Pogoda dopisała i km'y nabite:)Nie spotkałam nikogo z was na mieście?Czyżby wszystkich choroba/y nie chciały zostawić?Miłego weekendu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 No to ja dzisiaj otwarłam sezonik:)Pogoda dopisała i km'y nabite:)Nie spotkałam nikogo z was na mieście?Czyżby wszystkich choroba/y nie chciały zostawić?Miłego weekendu!!!! Choroba wszyskich nie dopadła, ja dzisiaj znowu hałasowałem w mieście i okolicach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi