D.I.E.G.O. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Bdanaia na agnilesikm uiwnerstyecie dodowzą, iż nie ma zanczinea w jikaej kelojności znujdają się ltiery w wyazrie, wnaże jest jydenie aby pirwesza i ostitana ltiera była na włiścawym miejscu. Rszeta może być zepułnie pozemianiana ale wcąiż mżona cztyać bez żydnach preblomów. Dzeije się tak dletago, że nie czatymy kelojno letiry po letirze, ale od razu całe sołwo. ot taka ciekawostka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Bdanaia na agnilesikm uiwnerstyecie dodowzą, iż nie ma zanczinea w jikaej kelojności znujdają się ltiery w wyazrie, wnaże jest jydenie aby pirwesza i ostitana ltiera była na włiścawym miejscu. Rszeta może być zepułnie pozemianiana ale wcąiż mżona cztyać bez żydnach preblomów. Dzeije się tak dletago, że nie czatymy kelojno letiry po letirze, ale od razu całe sołwo. ot taka ciekawostka:) neizłe i pmosyłowe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 faktycznie wszystko przeczytalem i tak po chwili patrze literki poprzestawiane, dobre :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) A to widzieli?http://www.smog.pl/wideo/6473/potrafisz_wi...wiele_sposobow/ Wiązanie sznurowadeł nijak się ma do takich fajnych sandałków jak te w linku choć ich nie widać he,he...... http://www.smog.pl/wideo/6934/dziewczyno_g...tego_nauczylas/ Stary zboczeniec Whisky lubi takie tańce i whisky he,he..... pozdro Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Whisky Boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Stary zboczeniec Whisky lubi takie tańce i whisky he,he..... pozdro Oj taaak, Johnnie Walker Black Label albo Tullamore Dew :biggrin: :banghead: Stary zboczeniec Whisky lubi takie tańce i whisky he,he..... pozdro Oj taaak, Johnnie Walker Black Label albo Tullamore Dew :lalag: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Oj taaak, Johnnie Walker Black Label albo Tullamore Dew :biggrin: :banghead:Oj taaak, Johnnie Walker Black Label albo Tullamore Dew :lalag: :banghead:lepsze to a nawet smiesznehttp://www.smog.pl/wideo/6905/masaz_frykowskiej/ Edytowane 21 Stycznia 2007 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 To czym się różni krokodyl? :wink: :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Czy wy też dostaliscie maila o takiej treści?Nie rozumiem tego bo przeciez siedzę na forum i pisze-to jak mogło PAŚĆ?Czuję tutaj jakieś działania konkurencyjne."Sznowni Panstwo,Rusza nowe forum.motocykle.pl - poprzedniego nie udalo sie nam uratowac.Choc brzmi to dziwnie zostalo zabite przez tzw. roboty sieciowe.Teraz rusza nowe bezpieczniejsze forum pod adresem www.forum.motocykle.plJak zwykle stale dzialy i ta samo dobra atmosfera. Tym razem jednakkonieczne bedzie zalozenie konta i logowanie sie.Dziekujemy za dotychczasowy udzial w starym forum i zapraszamy do nowego.Z zimowym pozdrowieniawww.forum.motocykle.plps. przepraszamy jesli ktos z Panstwa otrzymal nasza informacje kolejny raz- niestety poprzednia wysylka nie udala sie w calosci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Czy wy też dostaliscie maila o takiej treści? Ja też dostałam takiego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Nic takiego do mnie nie doszło... może napisać do admina o co kaman ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dziś o 20:00 w Ułańskiej - podtrzymujemy tradycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja też dostałam takiego mailaJuz wiem o co chodzi.Ktos po prostu wykorzystał moment gdzie nasze forum miało małe kłopoty (ale juz działa) i stworzył stronę z forum - nawet nazwa podobna:). Na szczeście nie dałam się wciągnac w rejestację:icon_twisted:Jestem od lat tutaj i nei wyjdę:icon_twisted: Chyba że mnei zbanują:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) CZY KTOS MOZE MI UDZIELIC INFORMACJI CZY KOŁA OD CBR 600 STAREJ PASUJĄ DO VFR 750 TEZ STAREJ :) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Halo Halo co tu sie dziej nic nikt i smutno . Mam nadzieje kiedy nadejdzie sezon to zacznie sie zabawa .pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Tez dostalem takiego maila... i nawet sie automatycznie zarejestrowalem. Po sprawdzeniu nie wysla potwierdzenia i konto chyba zniknie. PS. Widze tam nawet kilka starych, znanych nickow. Nie tylko ja dalem sie nabrac :) ... Edytowane 25 Stycznia 2007 przez dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi