kamilpierwszy Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 przegieta jest ta zima, za oknem 12 stopni i nawet zrobilo sie sucho, mam nadzieje, ze zniknie bez zadnych oznak swojej mocy...,choc w gorach moglo by spasc odrobine sniegu, bo inaczej urlop bedzie typowo alkoholowy, a nie narciarsko-alkoholowy ;-), (jak nie ma o czym pogadac, to zawsze mozna o pogodzie, no nie ;-D) pzdr, --- kto katuje dzis od rana sprzety w okolicach Redy?latam tylko to do jednego, to do drugiego okna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 rzeczywiscie trocszke nudno sie ostatnio zrobilo :biggrin:ale widac powoli sie wszyscy budza :bigrazz:Tak pomyslalem moze powtorzyc wypad na lagune bo ten ostatni to bylo... hohoTylko w przyszlym tygodniu bo teraz w weekend oddajemy krew. Jesli uda sie wybrac na lagune to dla uczniow/studentow jest taki trick (tylko w tygodniu) ze jak sie powie "Lagusiowa Zabawa" do dostaje sie godzine gratis. :crossy: Bylby ktos chetny powtorzyc ten dawny wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nudno?Kto to powiedział?Po prostu nikt nie pisze, czy odrazu trzeba nazywac to nudą?Od każdego z was/nas zależy jak będzie forum działało po za sezonem:)A ja się jakoś dziewnie ożywiłam.Dlaczego?Czuję wiosnę:flesje:No Laguna hmmmm grzmi zachęcająco.Powtórkę mozna zrobić.Ja krwi nie oddaję-Szach oddaje!Czekolady dobre daja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 No i co byliśmy w Ułańskiej i nikogo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Czy ktos moze orientuje sie w jakim terminie odbywaja sie w tym roku BMT w Berlinie ?? I czy ktos sie wybiera ?? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) 23.03- 25.03 -> miejsce znane :icon_rolleyes: . To bedzie juz 15 raz... Edytowane 11 Stycznia 2007 przez dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Gitta a lecialas wczoraj moze w kierunku trzebiezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dziś dla wszystkich chetnych pograc w siatkówkę jest sala na Czorsztyńskiej na 19:30 Pisze bo widzę dużo nowych "twarzy" może też skorzystać by chcieli z w-fu dla motocyklistów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Wszystko na temat targow BMT znajdziecie pod tym linkiem włącznie z dojazdem oraz z programem i ustawieniem hal http://www.berliner-motorrad-tage.de/ Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Gitta a lecialas wczoraj moze w kierunku trzebiezy? Mnie to mogłeś widziec w niedziele.A wczoraj hmmm moze o był mój koń?Trzeba by sprawdzić zawartość garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 hej apropos targów to ja się pisze w tym roku na wyjazd tylko nie wiem czy w sobote czy w niedziele tam uderzyc ? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja rowniez z checia bym tam uderzyl :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerman Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jakie masz papiery skoro nie masz Briefu :lapad: ? Mam Brief ale w nim pisze że to 79ccm :smile: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Dziś proponuje nie wsiadać na moto,właśnie co wróciłem,próbowałem pojeżdzić ,ale się poprostu nie da .No chyba że wiatr ustanie.Jak jednak są chętni to życze powodzenia. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) ho ho hojak zwykle trudne pytania :crossy: nie wiecie czy w szczecinie da radę zarejestrować yamahe dt 80 z zagranicy?? mam papiery do niej ale w nich jest że to motocykl o poj 79ccm.Wiele ludzi twierdzi, że takie sprzęty rejestruje się nie przedstawiając Briefu (ponoć wystarczy umowa)próbowałem u mnie w Goleniowie i odpada... proszą o briefWięc mogę spróbować w szczecinie ;) A może wiecie w jakich stacjach diagnostycznych podchodzą do przegladow bardziej elastycznie niż u mnie :) PozdroKayTecK Zmień ludzi ich twierdzenia są z kosmosu!! :buttrock: Pamiętaj że rejestrujesz tam gdzie jesteś zameldowany chyba że masz wspołwłaściciela ze Szczecina :flesje: ale to nic nie zmieni brief lub inny dokument dopuszczający do ruchu jak homologacja musi być wraz z pojazdem!!! Pozdro!! Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi