generał Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1457093,11,item.html nie wszyscy sa jednak normalni niestety :( no własnie ale kto z nas jest w pełni normalny-wszyscy maja jakiegos fisia :crossy: grunt to dobra zabawa np,SYLWESTROWAJEDNYM SłOWEM -ZAJEBISCIE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Elo. Idzie ktos pojedzic? Bo ja wlasnie sie ubieram jakby ktos chcial sie przylaczyc to niech da znac na fona nr. tel. w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) dla tych, ktorzy nie zdazyli przeczytac o banku krwi w Szczecinie: http://forum.motocyklistow.pl/Bank-Krwi-Sz...kie-t64459.html LUB http://forum.scigacz.pl/about3410.html i ponawiam pytanie: kto jeszcze chetny do oddania krwi w nastepna sobote??Zbieram tez grupe na 10 stycznia. Oczywiscie kazdy moze oddac krew w oddzielnym terminie wiec moja propozycja jest taka, zeby albo zebrac sie w grupe a jak ktos naprawde nie moze to na pierwsze badania moge isc z nim i za rączkę potrzymac :evil: i... RUSZCIE D*py ludziska... mozemy cos dobrego zrobic :clap: Dajcie znac do poniedzialku, zebym ze stacja uzgodnila ilosc osob i godzine. A tym, ktorzy juz sie zglosili dziekuje. Jestescie wielcy :flesje: ;) Edytowane 4 Stycznia 2007 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 UWAGA !OGłOSZENIE JAK CO ROKU ROBIONE JEST SPOTKANIE W ZWIAZKU Z WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCYPLAN JEST TAKI 14STYCZNIA O GODZ12 NA WAłACH CHROBREGO-OCZYWISCIE MOTO LUB JAK KTO WOLI DWU LUB TRZY KOłOWYM WIATROPEDEM crossy.gifW RAZIE JAKIS WIEKSZYCH PYTAN KIERUJE DO KLUBU '' CRUISER'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1457093,11,item.htmlhahaha - chyba się ' fucktowi ' pory roku pomyliły :bigrazz: Doprawdy, pacany nie mają już o czym pisać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Hejo... Jeździ ktoś dziś... ? Bo ide za godzine po moją panią... Pozdrawiam. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Witam :eek: W nastepna sobote o 9 rano zbieramy sie w stacji kriwodawstwa (wiem, wiem... srodek nocy......) Mamy byc po lekkim sniadaniu (bez kiełbasy, serów i mleka i innych produktów zawierajacych tluszcz zwierzecy tylko chlebek i dżemik...) Najpierw nas przebadaja a potem pobiora krew. Jesli ktos przybieży na koniu to po pobraniu dluzej zostanie na "odpoczynek" (zalecenie pań ze Stacji) żeby nie zasłabł prowadząc. Aha.. I zabierzcie ze soba dowody osobiste. Dajcie znac kto jeszcze jedzie z nami.... Jesli ktos chce tam pojechac przed sobota niech tez da mi znac.... :evil: Edytowane 6 Stycznia 2007 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ehhh a ja moge oddac krew dopiero w lutym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 siemanko ludzie czy juz nikt nie jezdzi na koniu?ja dzis odpaliłem wsk v i pokatałem a wy co? po drodze widziałem dwoch panow na plastikach ale byli tak szybcy ze ich nie złapałem :) ha ha na ale co sie dziwic moja wsk v lata tylko 60km\h pozdrawiam i do zobaczenia na orkiestrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam.No jak nie lata jak lata? :icon_mrgreen: Dzisiaj w trzy sprzęty objechaliśmy niezły kawałek.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja bym pojezdzil ale boje sie mokrego asfaltu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Taki duży, a boi się mokrego asfaltu... wstyd! :icon_mrgreen:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 wiem, wstyd ;) nie mowcie nikomu ok? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No i my z Szachciorem polatalismy.Traska Dobra-Bartoszewo-Police.Zajechaliśmy do nowego serwisu w Pilchowie.Pogoda rewelacja!Czy jechał ktoś z was na odcinku od Dobrej do Bartoszewa po nowiuśkim asfalcie?Jak nie to polecam-winkle ;))))No zimo spiepszaj!Wiosno przybywaj!Pozdrawiam Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja bym polatal, ale sprzet stoi poza Szczecinem,obawiam sie, za jak bym go tu przyprowadzil, to na pewno spadl by snieg, ale 23 grudnia latalem ;-Dludzie robili swiatwczne zakupy, a ja nie moglem sie powstrzymaci wypalilem troche wachy ze zbiornika - idealnie, No zimo spiepszaj!Wiosno przybywaj!dołączam sie ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi