Gitta Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Aż mnie biodro zabolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 PRZYPOMINAM WSZYSTKIM KOŁCHOZOM I SYMPATYKOM,ŻE SPOTYKAMY SIĘ W WYMIOCIE O 20-20,30 NA TURZYNIE.OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA.SZACUN!PS.ŁAPAĆ MNIE TYLKO NA KOMA BO NETA NIE MAM (juz nie pracuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Co myslicicie o oddawaniu krwi??Moze wszyscy razem ktoregos dnia bysmy sie wybrali i oddali krew??Mozna to zalatwic w tygodniu bo dostajecie zwolnienia do pracy wiec nie powinno byc problemu. Z Wami czy bez w przyszlym tygodniu oddaje krew i mam zamiar robic to regularnie POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Co myslicicie o oddawaniu krwi??Moze wszyscy razem ktoregos dnia bysmy sie wybrali i oddali krew??Mozna to zalatwic w tygodniu bo dostajecie zwolnienia do pracy wiec nie powinno byc problemu. Z Wami czy bez w przyszlym tygodniu oddaje krew i mam zamiar robic to regularnie POZDRSylwek pomysł dobry,ale ja dopiero moge iść 6 stycznia,chyba że chcesz poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Niestety Ja nie moge oddawać krwi ponieważ mam alergie i substancje odczulające są w mojej krwi... :D Tak poza tematem w sobote jest pierwsze spotkanie na torze kartingowym o godzinie 12. Składka wynosi wpisowe 10zł i za cały rok 50zł... w tym wliczone jest wliczone możliwość korzystania z toru kartingowego 2 razy w tygodniu po 2 godziny. Dostanie 10% rabatu na zakupy w sklepie DD'S Moto-Akcesoria. Gdyby ktoś nie widział jak dojechać. http://www.moto-akcesoria.pl/images/tor_szczecin/mapa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Co myslicicie o oddawaniu krwi??Moze wszyscy razem ktoregos dnia bysmy sie wybrali i oddali krew??Mozna to zalatwic w tygodniu bo dostajecie zwolnienia do pracy wiec nie powinno byc problemu. Pisaliśmy ostatnio o oddawaniu krwi.Terminu nie dopasujesz bo jak wiesz wiekszośc pracuje. No i każdy wie czy moze i chce oddać krew, tak więc pomysł świetny jest aczkolwiek każdy w innym terminie zapewne bedzie mogl pójśc.Mój Szachcior oddaje systematycznie, ja nie mogę-ten sam powód co Makak. Przed chwilką w Radio Zet usłyszałam że w Krakowie działa grupa 8osobowa ratowników medycznych, którzy dojezdzają w miejsce wypadkumotocyklami.W kufrze mają najpotrzebniejsze srodki.Za nimi zawsze troszkę (jaktwierdzą) później dojeżdza karetka pogotownia.Jak w temacie nazywaja się R do kwadratu.Czy to nie jest miłe?Połączyć pasję z zawodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Przed chwilką w Radio Zet usłyszałam że w Krakowie działa grupa 8osobowa ratowników medycznych, którzy dojezdzają w miejsce wypadkumotocyklami.W kufrze mają najpotrzebniejsze srodki.Za nimi zawsze troszkę (jaktwierdzą) później dojeżdza karetka pogotownia.Jak w temacie nazywaja się R do kwadratu.Czy to nie jest miłe?Połączyć pasję z zawodem?Bardzo miłe starajcie sie o takie coś w szczecinie może jest jakać szansaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Siema! Co powiecie na impreze paintballowa w niedziele, znalazlem na stonie szczecinskiego dragona ze jest organizowana. Koszt to 130zl/os za wszystko, caly sprzet i wpisowe. http://dragon-paintball.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Siema! Co powiecie na impreze paintballowa w niedziele, znalazlem na stonie szczecinskiego dragona ze jest organizowana. Koszt to 130zl/os za wszystko, caly sprzet i wpisowe. http://dragon-paintball.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=754 z wielką chęcią :icon_mrgreen: Tylko na tej stronce pisze że 60zł a nie 130 chyba że coś źle zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 60 jesli masz swoj sprzet, a jesli nic nie masz to za 130 dostajesz caly komplecic, ciuszki itp i do tego 500 kulek, gdzie chyba za 20zl mozesz dokupic 100 nastepnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Witam ! Jeżeli ktoś śledzi losy... toru to mam dwie wiadomości tutaj macie deklaracje którą należy wypełnić http://www.moto-akcesoria.pl/images/tor_szczecin/karta11.jpg http://www.moto-akcesoria.pl/images/tor_szczecin/karta21.jpg Deklaracja powinna być wydrukowana na jednej kartce na obu stronach. I przypominam że w sobote jest 1 trening zachęcam do obejrzenia jak to będzie wyglądało. Pzdr. Makak P.S. Kto mi hałasuje Endurakiem pod oknami ? ul. Ku Słońcu Edytowane 8 Grudnia 2006 przez Makak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Siema! Co powiecie na impreze paintballowa w niedziele, znalazlem na stonie szczecinskiego dragona ze jest organizowana. Koszt to 130zl/os za wszystko, caly sprzet i wpisowe. http://dragon-paintball.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=754 Hehehe ja tu na prezenty ledwo ledwo zbieram, a młodzież ( :) ) tak sie rozbija :D fajnie macie pozazdroscic :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 a o której ten trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 a o której ten trening? o 12. Tutaj masz wszystkie informacje. http://www.moto-akcesoria.pl/tor_szczecin.php Hehehe ja tu na prezenty ledwo ledwo zbieram, a młodzież ( ) tak sie rozbija fajnie macie pozazdroscic Nie każdy... nie martw się... nie jesteś sama... najgorsze jest to że przedemną jeszcze tyle wydatków i imprez że nie wiem czy coś się pod choinka znajdzie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 hmmm odpaliłem dziś i narobiłem troszku hałasu na mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi