Sylwek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Tak sobie mysle... moze jutro na ulanska koniem...Chyba bedzie ladna pogoda :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Ciekawe czy ktoś z Was wybiera się na tą impreze http://www.ticketpro.pl/index.php?lang=PL&event=149 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Kto sie dzisiaj wybiera na Ulanska??Tak wlasnie mysle czy warto bo nei bede mial dokumentow. Ryzykowac czy odpuscic.... Chyba nikt nic nie odpisze. Lece sie przeleciec Edytowane 15 Listopada 2006 przez Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 jak to nikt nie odpisze ja melduje przybycie płci pieknej w liczbie 4 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Ale jakie Vidlak miał oczy... Nie, dziewczyny??? :biggrin: ;) :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Ale jakie Vidlak miał oczy... Nie, dziewczyny??? ;) :icon_exclaim: :(a ja myślałam że to Stach ma wielkie oczy :icon_mrgreen: :biggrin: ale meczyk był ciekawy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Taaaaaaaa, Babiniec z Vidlakowym-Rodzynkiem był udany, byle czesciej Kobiałki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Nie mogłem się powstrzymać! Zostałem wujkiem!!!Siostra była dzielna!!!Mam nadzieje że następny (Karol) motomaniak!!!Nie ma wyjścia!!!Pozdrawiam Szwagier Kocham Cię!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 O cholera co za wyznanie miłości:)P.S. Gratulujemy Kopytkowi szwagra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 policja właśnie zlikwidowała dziuplę na ul.Szerokiej. oprócz kradzionych samochodów i części znaleziono dwa motocykle, poszkodowane dziatki zgłaszać się do niebieskich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaczynam wierzyć w naszą Policję!!!!!!!! Xero ma szczęście!!! Majka daj znać Andrzejowi ze jakies Suzuki się z xera XTekiem znalazlo moze to Bandit. w ogóle to wczoraj minęły 3 lata jak temat Halo Szczecin został załozony!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 no właśnie, skoro taka rocznica, to zadam od dawna dręczące mnie pytanie; skąd ta nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 diego wejdx na www.haloszczecin.com i bedziesz wszystko wiedzial ;) PS. Kto dzisiaj smigal / moze jesczze smiga na GsxF i Gs500?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 diego wejdx na www.haloszczecin.com i bedziesz wszystko wiedzial :) PS. Kto dzisiaj smigal / moze jesczze smiga na GsxF i Gs500??Sylwek ja śmigam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 no właśnie, skoro taka rocznica, to zadam od dawna dręczące mnie pytanie; skąd ta nazwa?cofnij sie do pierwszego postu to wszystko stanie sie jasne jak słoneczko...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi