madriana Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Aby przystąpić do Halo Szczecin będzie trzeba mieć aktualną książeczke szczepień i aktualny kurs pierwszej pomocy więc probajterzy zapisywać się. :icon_biggrin: Pieczatka na dyplom bedzie wystrugana z ziemniaka.... :biggrin: To jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 A to mała przestrga dla lanserów http://www.maxior.pl/?p=index&id=38717&0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Coś fajnego dla lanserów :icon_mrgreen: http://www.metacafe.com/watch/279154/you_w...t_believe_this/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Miała być mocna... pozatym nie wiem czy widziałeś http://img141.imageshack.us/img141/6793/ab...010297272nt.jpg Stary doskonale wiem ile dają kamizelki, i sam jestem ich zwolennikiem ( mimo, że kijowo wyglądają).Wiec mnie do nich nie musisz przekonywać :flesje: Chodziło mi o ten wielki napis grupy krwi na niej, a nie sam fakt posiadania tak owej. Pozdro i bezpiecznej jazdy. :) P.S. Zerknij również na pasy odblaskowe. Efekt ten sam (w nocy), a wydają się mniej uciążliwe niż kamizelka która czasami działa jak żagiel :P No ale tam nie umieścisz wielkiego B RH+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 mimo, że kijowo wyglądają W 100 % się zgadzam... O uszy mi się obiło że gdzieś w UE... jest nakaz jazdy w kamizelkach, przypadkiem nie w UK ? Pozdrawiam i również życze bezpiecznej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Kurde czemu ja nie mieszkam w Szczecinie :icon_razz: z wielką chęcią przeszedł bym taki kurs, taka wiedz mimo że powinna być używana sporadycznie lub wcale (to by było najlepiej ale niestety wypadki były, są i będą) ale mimo wszystko powinno się mieć takie przeszkolenie No ale cóż trzeba wytrzymać może i u nas kiedyś będzie taka okazja i wtedy napewno skorzystam :biggrin: A jak narazie to MIŁEGO SZKOLENIA POZDRO ALL :crossy: :biggrin: Edytowane 7 Listopada 2006 przez henio1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Nie przesadzan Henio do szczecina masz moze 30 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Sylwek no tak do szczeina nie mam daleko ale jak sie pracuje do 18:00 to potem jest tyci mało czasu zeby sie dostać na taki kurs a niestety swojego autka nie mam:( a jak napisała Madrianna to te zajęcia mają trwać najpuźnie do 20-stej także muszą sie zaczycać troszke wcześnie a jak ja skończe o 18:00 to nikłe szanse żeby zdążyć. :icon_mrgreen: POZDRAWIAM :icon_mrgreen: Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Słuchajcie i zrozumiecie że jest tak jak przypuszczałam wśród motocyklistów informator, który daj znać złodziejom gdzie stoja motocykle.Dzisiaj w nocy sradzione zostały dwa kolejne motocykle: Suzuzki Dr - Oriany oraz Yamaha XT naszego fetora Xero!!!!!Policjant powiedział że to już 10 motocykli w tym miesiącu skradzionych zostało i żeby wam wszystkim przekazać żebysie zabezpieczyli motocykle.Jak dostanę wszystkie info o motocyklach wrzuce tutaj na forumŻeby im nogi i ręce pourywało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 wspolczuje....ja cale szczescie nie wiem gdzie kto trzyma moto i w sumie po tym wszystim wole nie wiedziec.wogole moj garaz jest nie do otworzenia :icon_razz: juz kiedys probowali i sie nie udalo :icon_mrgreen: nie zebym zucal wyzwanie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Dzisiaj w nocy sradzione zostały dwa kolejne motocykle: Suzuzki Dr - Oriany oraz Yamaha XT naszego fetora Xero!!!!!oja je*ie mam nadzieje że złodzieje zanim trafią w ręce policji zostaną ukarani przez poszkodowanych i nie tylko Trzymam kciuki za odnalezienie sprzętów Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 10 moto w jeden miesiac? Niezle ... to chyba faktycznie nie jest przypadek :icon_question: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 10 moto w jeden miesiac? Niezle ... to chyba faktycznie nie jest przypadek :icon_question: . ...no, tym bardziej, że w jednej części miasta. Po rozmowie z Policją wszyscy doszliśmy do wniosku, że nie ma czegos takiego jak bezpieczny garaż.Wszędzie można się teraz włamać, przeciąć wszelkie kłódki czy łańcuchy-mówili to z doświadczenia. Jedyne co może nas uratować to odrobina dobrej woli ze strony sąsiadów, no i może xena z wyjką, co by ich przestraszyć.... :wink: Szczęściarze co mogą trzymac sprzęty w domku, pod nosem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 ...no, tym bardziej, że w jednej części miasta. Po rozmowie z Policją wszyscy doszliśmy do wniosku, że nie ma czegos takiego jak bezpieczny garaż.Wszędzie można się teraz włamać, przeciąć wszelkie kłódki czy łańcuchy-mówili to z doświadczenia. Jedyne co może nas uratować to odrobina dobrej woli ze strony sąsiadów, no i może xena z wyjką, co by ich przestraszyć.... :icon_biggrin: Szczęściarze co mogą trzymac sprzęty w domku, pod nosem :icon_mrgreen: Policja zawsze dochodzi do wspaniałych wniosków oczywiście że w naszym kraju nie ma bezpiecznego garażu, parkingu, domu ameryki nie odkryli. Wyobrażacie sobie zostawić motor na noc pod chatą na parkingu nie strzeżonym bo ja nie!! Ciekawe dlaczego w innych krajach normalnie konie sobie stoją i nikomu one nie wadzą? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Mi chodziło o techniczne możliwości wdarcia się do każdego pomieszczenia.Nie trzeba McGuyvera(czy jak mu tam) żeby nożyce do stali hartowanej kupić. Czasem po prostu brakuje odrobiny ludzkiej życzliwości... któregoś z sąsiadów. :icon_rolleyes: Edytowane 8 Listopada 2006 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi