Bandzior Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Potrzebne do wykonania crashpady. W zakupie cholernie drogie, więc gdzie je dorobić tanio i solidnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Hej,Na stronke wpadły nowe fotki z zakończenia sezonu :buttrock: Milego oglądania. SzymonKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Potrzebne do wykonania crashpady. W zakupie cholernie drogie, więc gdzie je dorobić tanio i solidnie?Witam.Jakis czas temu mialem jeszce takie dorobione crashpady zreszta nawet pawulon ma je w swoim koniu. Niestety nie mam juz takiego dojscia ale sproboj znalezc kogos kto pracuje w stoczni z tego co wiem z ich sprzetem to chwila roboty. Ja zapytam czy gosc ktory mi to robil ma jeszce na tyle "mocy" by cos takiego wykonac. Jak bede cos wiedzial dam znac. Pazdrawiaju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A lata ktos dzisiaj ?? Bo ja chyba TL odpale i pogrzmoce po miescie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A lata ktos dzisiaj ?? Bo ja chyba TL odpale i pogrzmoce po miescie :D No ja po robocie odpalam XJ :D)))) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 To ja się pochwale właśnie wróciłem z całodniowej jazdy z dużym bandziorem na przyczepce zamieniłem mojego tapczana Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 foty, Foty, FOty, FOTy, FOTYYYY !!! :DGratulacje.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Mocy BANDITÓW przybywaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1713857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuross Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Piekna maszyna:D Musimy sie spotka bo przetestowac by trza bylo:D te kierunki ma zajebiste :D Gdzie takie mozna kupic?? A tak z innej beczki , jak to mozliwe ze moto na allegro maja po 10 lat i przejechane 20 tysiecy ?:D Wszycy cofaja liczniki czy ludzie w niemczech robia rocznie 2 tysioace kilometrow?:> Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2006 przez Artuross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 a to że liczniki kręcą to chyba każdy wie :D ale ja sie tym nie przejmuje zawsze biore duużą poprawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ha ha te 20 tysięcy to chyba razy dwa trzeba zrobic:0A kierownica jak u mnie ale zmieniłam ją bo niewygodna. No widze że i gmole są a kierunki fajniusie. A oponka?Hmmmmm łysy dzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gitta ma nowa oponke to kozaczy co?? :D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gitta ma nowa oponke to kozaczy co?? :D:P A ma się!Jutro śmigne a w niedziele na ognicho jak nic będę ukochanym z ukochanym!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 http://www.nakedgoldwings.com/gallery/GL15...#33;!/Beast cos z innej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi