DEJAY Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Cze wszystkim :banghead:Yo Heffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etiopczyk Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 witam, chcialem wszystkim udzielajacym sie w sprawie kontrolki oleju w moim gsx600f podziekowac, rzeczywiscie spuscilem olej zalelem ponownie i jest ok. mam jeszcze jedna prosbe czy wie ktos gdzie mozna dostac uzywana przednia felge oraz prawe lusterko do mojego moto?? sa jakies takie miejsca gdzie mozna by cos takiego dostac, moto jest z 1999. z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 witam... wpadłem na chwilkę poczytać co nowego... hmmm widzę że forum nadal sie kręci...hmmm kiedy ja znajde czas na czynny w nim udział? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie:- Ma pan skrzyżowanie równorzędne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj, a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy?- Motocyklista - odpowiada pytany.- Panie, co pan wygadujesz - warczy zły egzaminator - Toż przecież mówię, jest pan, tramwaj i karetka. Skąd wziął się motocyklista?- A ch.j ich wie, skąd oni się biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 witam, chcialem wszystkim udzielajacym sie w sprawie kontrolki oleju w moim gsx600f podziekowac, rzeczywiscie spuscilem olej zalelem ponownie i jest ok. mam jeszcze jedna prosbe czy wie ktos gdzie mozna dostac uzywana przednia felge oraz prawe lusterko do mojego moto?? sa jakies takie miejsca gdzie mozna by cos takiego dostac, moto jest z 1999. z gory dziekuje i pozdrawiam. Z tą felgą będziesz miał prawdopodobnie duży problem,ponieważ w wypadku zawsze przód dostaje.Jest to zazyczaj towar deficytowy. No ale poszukaj na www.ebay.de A o felgach możesz pogadac z Madrianą. :) A jeszcze moja szybka prośba. Przynieście w środę do Ułańskiej karteczki że oddaliście krew na Ziute. Dajcie je Carioce (mnie nie będzie)bo ja musze wysłać je do Pozanania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 UWAGAW związku z Dniem Nauczyciela odwołane są zajęcia obijania piłki na sali w czwartek, wszystkich zainteresowanych informuję że nastepne zajecia w-f dopiero za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 łe i nie pogramy teraz w siatke. Ale załamka a ja chciałem poskakaci i sie posmiac.Ale pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Na stronce Halo witam kolejnych "nowych" :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 siem heff kope lat łachu :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 siem heff kope lat łachu :) :)Nie ma Cię tu na forum prawie pół roku a jak wpadniesz to tylko tyle...... ..............nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Kto się orientuje czy w Ułańskiej można obejrzeć meczyk Polska-Portugalia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ten to nie wiem ale kalafahu kontra matathie napewno :) Bedziem tam o 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Kto się orientuje czy w Ułańskiej można obejrzeć meczyk Polska-Portugalia? Ja się orientuje. Można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja się orientuje. Można!!! teraz to nawet ja sie orientuje :bigrazz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=0632 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi