ann Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ojjjjojoj Mada zdrowiej szybko i nabieraj sił a swoją drogę ten sezon jest troche pechowy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Dziekuje wszystkim za życzenia :D teraz napisze jak bylo i jest..... Zjechalam z Europejskiej we Wrocławska. Jechalam sobie spokojnie, przepisowo az do bolu, az tu nagle samochod we mnie wjechal z lewej strony. Uderzyl mnie w bok. Jeszcze jakis czas probowalam wyprostowac tor jazdy ale konik upadl a ja koziolkowalam. Jak zdjelam kask to zaczelam na babe wrzeszczec (ty ku* jak jezdisz itp) a ona na to, ze mnie nie widziala a poniewaz sie rozgladala to pewnie ja szybko jechalam :lalag: Darlam sie jeszcze chwile ale zaraz zadzwonilam po policje. Powiedzialam, zeby wezwali tez karetke, bo nie moglam na nodze ustac. Z ulicy pomogl mi zejsc chlopak Pani Kierowcy. Zaraz tez podszedl jakis chlopak (Tomek), ktory pytal, czy mam co z motorem zrobic bo jak nie, to on pomoze. potem pilnowal policji, zeby dokladne zdjecia porobili jakie sa uszkodzenia motocykla i zaoferowal sie jako swiadek(SZACUN I Wielki DZIEKI dla tego Pana). Swiadek sie przyda, bo Pani nagadala, ze wyjechala z ulicy ze znakiem STOP i uderzyla mnie z mojej prawej strony a prawda jest taka, ze uderzyla mnie z lewej i wyjezdzala z malej uliczki, gdzie nie mazdnego znaku stop tylko zwykle ze jest na podporzadkowanej. Ciekawe czemu naklamala... Policja byla niesamowicie szybko bo chyba po niespelna 10ciu minutach (pogotowie tez). Z palami nie gadalam bo ratownicy zapakowali mnie w kolniez, szyne i do karetki. tyle co w alkomat dmuchnelam. Motorek niezbyt wyglada: lagi krzywe, misa olejowa dziurawa, klamka sprzegla urwana, bak porysowany, lampa i kierunek zniszczone...... Ja wyszlam z tego ze skrecona noga (chodzic nie moge, samochodzikiem jezdzic nie moge no i sezon sie dla mnie skonczyl :crossy: ). Pocieszam sie tylko, ze teraz baba zaplaci za geometrie na ktora mnie nie bylo stac :P . No i tak to jest, czlowiek przezyl droge na zlot z peknieta felga, nauke stunt-u na Chociwlu a tu durna baba pod domem we mnie wjechala :crossy: Pzdr 4 ALL :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Witam! Trzymaj się Madrianna. Zedrzyj z baby skórę i dwa razy sprzedaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Mada trzymaj sie cieplo i jesli bedziesz potrzebowala pomocy to daj znac. Dobrze, ze nic powaznego Tobie sie nie stalo. Zedrzyj z baby ile wlezie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 czek dys aut http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=274370#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 mada walcz o swoje z glupia pipa p.s staaaaasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 A ja nic nie powiem Madrianie. Bo juz dzis mowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Mada bidulko, wracaj szybciutko do zdrowia, bo trzeba basenik nie długo powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 czek dys aut http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=274370#more widziałem to wczoraj w TV a najlepsze jest to ze zatrzymali go zajezdzajac mu droge cywilnym autem:/ widze ze policja ostatnio za duzo sobie pozwala ale jeszscze popamiętaja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 A ja nic nie powiem Madrianie. Bo juz dzis mowilem. konrado.... :icon_mrgreen: ale ja w kasu bylam :buttrock: i siedzialam na siedzeniu jak Pan Bóg przykazal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Zjechalam z Europejskiej we Wrocławska. Jechalam sobie spokojnie, przepisowo az do bolu, az tu nagle samochod we mnie wjechal z lewej strony. Uderzyl mnie w bok. Jeszcze jakis czas probowalam wyprostowac tor jazdy ale konik upadl a ja koziolkowalam. Jak zdjelam kask to zaczelam na babe wrzeszczec (ty ku* jak jezdisz itp) a ona na to, ze mnie nie widziala a poniewaz sie rozgladala to pewnie ja szybko jechalam :lalag: *** sluchaj, a co z Jarkiem?bo jak na pasie wsiadaliscie na konia to on niespecjalnie byl ubrany na jakiekolwiek szlify :D Darlam sie jeszcze chwile ale zaraz zadzwonilam po policje. Powiedzialam, zeby wezwali tez karetke, bo nie moglam na nodze ustac. Z ulicy pomogl mi zejsc chlopak Pani Kierowcy. Zaraz tez podszedl jakis chlopak (Tomek), ktory pytal, czy mam co z motorem zrobic bo jak nie, to on pomoze. potem pilnowal policji, zeby dokladne zdjecia porobili jakie sa uszkodzenia motocykla i zaoferowal sie jako swiadek(SZACUN I Wielki DZIEKI dla tego Pana). ***slusznie. paly - badz co badz, ocenia, czyja byla wina, a baba nie bedzie miala podstaw do wykrecania sie w ubezpieczalni. a ten gosc, tomek, to nie nasz major? Swiadek sie przyda, bo Pani nagadala, ze wyjechala z ulicy ze znakiem STOP i uderzyla mnie z mojej prawej strony a prawda jest taka, ze uderzyla mnie z lewej i wyjezdzala z malej uliczki, gdzie nie mazdnego znaku stop tylko zwykle ze jest na podporzadkowanej. Ciekawe czemu naklamala... ***a co za roznica, czy ze zwyklej podporzadkowanej, czy ze stopu? i tak jej wina i tak. a co do baby, to zauwazylem, ze one tak maja, ze jak cos nabroją to obwiniaja caly swiat, tylko nie siebie :buttrock: na szczescie sa wyjatki Motorek niezbyt wyglada: lagi krzywe, misa olejowa dziurawa, klamka sprzegla urwana, bak porysowany, lampa i kierunek zniszczone...... ***sie wyklepie :buttrock: serio, wszystko do zrobienia z OC paniusi. z tego co piszesz - zrobią ci szkode calkowitą, czyli przy likwidacji dostaniesz 70 % wartosci rynkowej motocykla i moto zostaje u ciebie. jesli masz czas (tylko czas, duuuuzo czasu) - to walcz o swoje 100% (bo napewno dostaniesz). a jak - to ponizej. Ja wyszlam z tego ze skrecona noga (chodzic nie moge, samochodzikiem jezdzic nie moge no i sezon sie dla mnie skonczyl :buttrock: ). Pocieszam sie tylko, ze teraz baba zaplaci za geometrie na ktora mnie nie bylo stac :icon_mrgreen: . ***czyli masz obrazenia = polecam skorzystanie z uslug firmy dochodzacej odszkodowania od ubezpieczycieli:Firma AKA Biuro doradztwa i dochodzenia odszkodowań po wypadkach komunikacyjnych i innych. 70-340 Szczecin. ul. Boh. Warszawy 32tel./fax: 091 8122036, 8122037, 8122039 Leszek Szeliga - specjalista ds.odszkodowańtel.kom: 0 502 119 775tel.dom. 091 463 39 83 www.aka.szczecin.pl kontaktuj sie na priwa z miskiem - on ma doswiadczenie w korzystaniu z ich uslug. wyciagniesz kaske na naprawe konia i jeszcze wcale nie male "co nieco" na otarcie lez za obrazenia. zdrowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Na poprawe humoru: http://video.google.com/videoplay?docid=-1...=genre%3Acomedy MADRIANA:Zjechalam z Europejskiej we Wrocławska. Jechalam sobie spokojnie, przepisowo az do bolu, az tu nagle samochod we mnie wjechal z lewej strony. Uderzyl mnie w bok Miałem dyżur i słyszałem jak przekazywali ten wypadek ,dobrze że nic poważnego się nie stało.Madriana pozdrowionka! Edytowane 25 Września 2006 przez PAWULONIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 oczywiscie dokladam sie do wszystkich zyczen,duzo zdroofka..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 szybkiego powrotu do zdrowia a tutaj coś na poprawę humoru :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 szybkiego powrotu do zdrowia a tutaj coś na poprawę humoru :buttrock: To jest za mocne widzialem to wczesniej malo sie nie poplakalem ze smiechu naprawde Konrado nie potrafi okielzac scooootera :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi