bolepl Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 helow... mam propozycie.. :P http://tuningforum.pl/dzi-way-chrobrego-go...24542778ac8850d moze ktos sie skusi... wiem ze samochody... ale pare motorkow nie moze zabraknac.. :D Pozdrawiam... ps. ktos tam bedzie... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja myślę, że powinnyśmy to zostawic bez komentarza. Do pewnych ludzi dociera tylko ich własna prawda, a tolerancja to obce słowo. Zniesmaczona a mi np nie chciało sie czytać tej wypowiedzi bo za długa była ale widze po Waszych komentarzach ze nic nie straciłem :} helow... mam propozycie.. :D http://tuningforum.pl/dzi-way-chrobrego-go...24542778ac8850d moze ktos sie skusi... wiem ze samochody... ale pare motorkow nie moze zabraknac.. :crossy: Pozdrawiam... ps. ktos tam bedzie... ?? można by było wpasc tylko nie wiem czy jednoślady nie przysłonią samochodów a to w końcu ich spotkanie :crossy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No i było zacnie dzisiejszy dzionek mozna zaliczyc do udanych nawet zapodalismy sie na imprezke ktora przypadkiem byla organizowana dla zaproszonych gosci,szkoda ze glowny organizator szybko pojechal ale moze to i dobrze.Acha skad wracaja litwini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No i niedzielne popoludnie udane. Bylo milo dziekujemy motorodzince za wspolnie spedzony czas. A teraz rurki, zlewy, kuchenki.... Buddha znowu klnie na Pana z Castoramy.... :P Carioka i Majkel sorki, ze nie jechalismy z Wami ale naprawde bylo nam spieszno. Mam nadzieje, ze bedzie nam to wybaczone :Dpozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No i niedzielne popoludnie udane. Bylo milo dziekujemy motorodzince za wspolnie spedzony czas. A teraz rurki, zlewy, kuchenki.... Buddha znowu klnie na Pana z Castoramy.... :crossy: Carioka i Majkel sorki, ze nie jechalismy z Wami ale naprawde bylo nam spieszno. Mam nadzieje, ze bedzie nam to wybaczone :lalag:pozdro 4allMówisz i masz :crossy: :crossy: , oczywiscie rozumiem, że ze mna jeszcze ciężkawo sie jeździ bo cały czas trenuje moją CB-inkę bez lustereczka. (to troszkę przeszkadza)Fakt bardzo udana niedziela i spotkanie (było nas chyba ponad 20 motorków).To teraz do soboty , bedziemy coś organiziwać. A nasi panowie niech zajrzą do kalendarza bo to fajna data jest :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No niedziela udana na 100% to se dzisiaj pośmigałemczekam na opinie orzełka na temat naszego wtargnięcia na impreze dla zaproszonych :crossy: ha ha będzie pewnie ciekawa :P Pozdro i do zobaczyska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 czekam na opinie orzełka na temat naszego wtargnięcia na impreze dla zaproszonych :crossy: ha ha będzie pewnie ciekawa :P Pozdro i do zobaczyska :DMotowariacie impreza dla zaproszonych gości to na zakończenie sezonu. taka była odpowiedz na zapytanie gruby_to. A mam jeszcze smutną informacje , dzis na ulicy Wrocławskiej (jak nasza koleżanka pożegnawszy sie ruszyła z "pasa" do siebie do domku) w Madrianę wpierdzieliła sie baba samochodem wyjeżdzając z podporządkowanej. Mada wylądowała w szpitalu ze skreconą nogą i ogólnie poobijana, po opatrzeniu wypisali ją do domu.Motocykl walniety zdrowo, powyginane lagi, pęknieta misa olejowa i ogólnie porysowany.policja byla na miejscu zdarzenia. Baba odpowie za swoje czyny. Mada wracaj nam szybko do zdrowia i duzo buziaków dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 A mam jeszcze smutną informacje , dzis na ulicy Wrocławskiej (jak nasza koleżanka pożegnawszy sie ruszyła z "pasa" do siebie do domku) w Madrianę wpierdzieliła sie baba samochodem wyjeżdzając z podporządkowanej. Mada wylądowała w szpitalu ze skreconą nogą i ogólnie poobijana, po opatrzeniu wypisali ją do domu.Motocykl walniety zdrowo, powyginane lagi, pęknieta misa olejowa i ogólnie porysowany.policja byla na miejscu zdarzenia. Baba odpowie za swoje czynyOja je*ie Madriano wracaj do zdrowia i wyciągnij z ubezpieczalni to co twoje Do Majkela:Myślę se, Litwini?, Jacy Litwini, myślę. Nie zrozumiałem, cały wieczór myślałem. Wreszcie mnie olśniło, "Skąd Litwini wracają?" Dobrze mówię? Mhm; Najpierw nie zrozumiałem Wracają z wycieczki, nocnej nawiasem mówiąc Myśle se, zapukam, bo sąsiad do mnie wierszem, a ja jak głąb ciemny: Skąd Litwini wracają Chyba nie zbudziłem? No własnie spać się kładłem Se myślę Litwini. Nie wytrzymam do rana. Pojde i zapukam i powiem ze Litwini wracaja z wycieczki No dobrze, juz Litwini, juz mi Pan powiedzial I chciałbym sie polozyc; Przepraszam bardzo, ale nie ja zaczałem z tymi Litwinami Pyta pan skad litwini to ja odpowiadam, chyba o to chodzilo bo to dobre, Litwini Tak tylko powiedzialem, ch*j tam z litwinami No panie, jak to ch*j tam? Najpierw pan zaczyna a potem sie pan wscieka, Dobrej nocy. :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Mada, trzymaj się!!! Jesteśmy z tobą, jak coś trzeba wal śmiało. Zdrowiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 :P :D :crossy: Mada Szybkiego Powrotu Do Zdrowia Życze... :crossy: :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Motowariat normalnie szacuneczek z rispekcikiem,a ogladałeś Klan w czwartek :P a to w wersji filmowej :D http://www.maxior.pl/?p=index&id=31095&0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Noż ku**a, jak to nie wiadomo na kogo trafi. Madriana, zdowiej szybko. Obiecałaś sprzedać mój motocykl :Phikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Madriana rzymaj sie mocno! Wracaj szybko do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 o ja pierdziu! Madriana wracaj szybko do zdrowia abyś mogła skutecznie walczyć z ubezpieczycielem o kasę za szkody. na wszystko zbieraj kwity i opinie od lekarzy. zawsze to dodatkowe kilka PLN za szkody na osobie wyciągniesz. a co narozrabiała baba to niech teraz jej polisa jęczy i płaci :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 ojj Madriana szybkiego powrotu do zdrowia a swoja droga to dobrze ze tylko na tym sie skonczylo, motocykl to tam pol biedy, naprawisz sobie, ale zdrowie najwazniejsze skrecona kostka nie jest tak zle dobrze ze nie doszlo do zlamania, Pozdrawiam! i jeszcze raz Szybkiego powrotu do zdrowia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi