Maja Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Yo yo yo.... szykowac sie ludki bo wracam niedlugo, na poczatku pazdziernika nawiedze Was :-))) Pozdrawiam Serdecznie... Fetorzyca wraca :DPs. Ja tez z Gumieniec, juz kiedys poruszalismy tutaj ten temat ale do Gumienieckiego spotkania nie doszlo, chociaz lepiej spotykac sie razem z "reszta miasta".Ps. Juz sie nie moge doczekac az Was zobacze :buttrock: :flesje: :( :P Edytowane 15 Września 2006 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A jakie plany na dzis?Zapowiada sie ladna sobota,Co prawda mam na 11:00 egzam,ale pozniej chetnie sie dolacze gdzies..., o ktorejs.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_moto Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A jakie plany na dzis?Zapowiada sie ladna sobota,Co prawda mam na 11:00 egzam,ale pozniej chetnie sie dolacze gdzies..., o ktorejs.... hej :buttrock:)jak to jakie plany weselisko:)))hihih:)bedzie wesolo:)ja moze wyrwe sie z domu kolo 12-13 wiec dzwon jak cos polatamy razem :flesje:501102876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo zx6 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A jakie plany na dzis?Zapowiada sie ladna sobota,Co prawda mam na 11:00 egzam,ale pozniej chetnie sie dolacze gdzies..., o ktorejs....Dzięki za ostatnie środowe wieczorne polatanko :( :P było OK !! Dzisiaj od 14 jestem wolny i można polatać :buttrock: :flesje: Kamil jak bedziesz chetny to jestem pod tel.888275235 oczywiście innych chetnych też zapraszam :D :D :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Ajjj... Jeszcze nie moge się obudzić...z podziwu co udało nam się stworzyć. Parada była za mocna... Dziękuje wam za tak wspaniałe spotkanie i dla mnie początek sezonu bo dopiero w pon. odbieram prawko. Tak więc od następnego tygodnia już jak fundusze pozwolą latam z wami gdzie się da... :buttrock: Szczególnie dziękuje Rafuszowi i Madrianie... za wizyte w domu i małą walke z moimi rodzicami naszczęście bez rozlewu krwi i ciężkich przedmiotów. Pozdrawiam Serdecznie Makak. :flesje: Zdrowie Młodej Pary i Wasze Zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Witam. Czy ktoś może mi polecić dobry warsztat motocyklowy? Bo ASO Suzuki na huzarów to chyba nie jest dobry? Chodzi konkretnie o przedni zacisk, uszczelki przy tłoczkach mają tyle syfu że nie hamuje, a ja już nie mam siły żeby z nimi walczyć... Pozdrawiam EDIT:Nieaktualne :buttrock: Edytowane 16 Września 2006 przez Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Parada byla idealna :buttrock: Szacun dla wszyskich za zgranie i wogole :(Na koniec pogadalem z panami policjantami ale bez problemow, obiecalem ze nastepnych razem ich uprzedzimy :D Podczas rozmowy 90% osob (widzow) ktore staly obok stanelo w naszej obronie najezdzajac na panow policjantow :P Jeszcze raz wielki szacun i wszystkiego najlepszego mlodej parze. Wygladali SUPER!!! :flesje: Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustafa Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Mam pytanie czy jest może w Szczecinie ktoś kto lata na Aprili Pegaso 650 ?? Edytowane 16 Września 2006 przez Mustafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Na Halo-Szczecin to chyba nie ma :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Chciałam serdecznie podziękować wszystkom przyjaciołom za stworzenie cudownej atmosfery i świetnej zabawy w nasz ( z Adą) jubileusz. Prezenty są przepiękne, (tylko czemu do jednej butelki wina przyklejona jest prezerwatywa??) nie ważne - napijmy się.Ja - moze troche zestresowana wydarzeniami wcześniejszymi - wyluzowałam przy was na maxa i bardzo , bardzo jestem wdzięczna za to że byliscie w tym dniu ze mną. Edytowane 17 Września 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Stasiaaaaa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Na koniec pogadalem z panami policjantami ale bez problemow, o a ja nic nie odnotowalem ze sie pojawili - gdzie to bylo ze sie czepiali napisz cos wiecej ma ktos moze zdjecia z parady widzialem ze bylo cykane b duzo i w czasie jazdy i na postoju filmiki tez bylo mozna by z tego cos zmontowac jakby mi ktos material udostepnil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Dziekuje calej m....rodzince za piekna parade, w ktorej moglam brac udzial i za ffffajna imprezke przy grilu :flesje: . Bylo przesympatycznie. Fajnie bylo poznac kolejne osoby z Halo :P Oby jak najwiecej takich spotkan :( A kogo nie bylo na paradzie niech żałuje - jest czego. Ja teraz na Chociwel pomykam :D :buttrock: Pozdrowie go od Was :D Pzdr 4 ALL Edytowane 17 Września 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Chociwelska !bez wydechu! wielki hałas!a może konkurs ....? po 13tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 U mnie znów jakieś luki - jaki gril? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi