Majkel Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Majkel o ja je*ie jakiego Ty masz farta :biggrin: :cool: :cool:Chodzi ci Staszku o tego Peugota?bo jak tak to na sama mysl rece mi sie pocą i trzęsą Edytowane 3 Września 2006 przez Majkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 czy zna ktoś cb 750 z garażu?? wielkie dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Mam pytanko,czy Halo Szczecin ma w planach organizacje jakiegoś zlotu jeszcze w tym roku?Chętnie bym się gdzieś wybrał bo od niedawno udało mi sie zostać posiadaczem motocykla i chciałbym poznać ludzi ze świadka motocyklowego a najlepiej z zachodnio-pomorskiego.Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Chodzi ci Staszku o tego Peugota?bo jak tak to na sama mysl rece mi sie pocą i trzęsą Ryśku gdyby Maciek to widział to by wyzdrowiał. Normalnie szacuneczek i musimy za to wypic :) :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam!Czy ktoś z szanownego towarzystwa wybiera się może na zlot do Zielonej Góry od 08.09 do 10.09?Miło by było spotkać znajome twarzePozdrowienia dla wszyskichTomek vel Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Mam pytanko,czy Halo Szczecin ma w planach organizacje jakiegoś zlotu jeszcze w tym roku?Chętnie bym się gdzieś wybrał bo od niedawno udało mi sie zostać posiadaczem motocykla i chciałbym poznać ludzi ze świadka motocyklowego a najlepiej z zachodnio-pomorskiego.Pozdrawiam Wszystkich Witam kolege, aczkolwiek jest temat "Powitalna" gdzie możesz się przedstawić. Napisz coś o sobie, jak tu trafiłeś, jak się zaczęła przygoda z motocyklami? Proszę tu masz linka http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=47796&st=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam.Czy zainteresowani pamietaja, ze jutro o 20tej spotkanie u mnie a nie w Ułańskiej? Pogoda ma byc ladna, wiec zrobimy grilla. :) . Kazdy moze przynesc co chce byle by sie nadawalo do upieczenia i nie grozilo, ze greenpeace przyjedzie z demonstracja ;) . Mam jeszcze jedna flaszeczke ze slubu Sylwii (trzymalam na specjalna okazje i sie takowaz nadazyla..) :biggrin: to bedzie czym grilla popic....Dla tych co nie pamietaja: ul. Okulickiego 89. Pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Witam.Czy zainteresowani pamietaja, ze jutro o 20tej spotkanie u mnie a nie w Ułańskiej? Pogoda ma byc ladna, wiec zrobimy grilla. :) . Kazdy moze przynesc co chce byle by sie nadawalo do upieczenia i nie grozilo, ze greenpeace przyjedzie z demonstracja ;) . Mam jeszcze jedna flaszeczke ze slubu Sylwii (trzymalam na specjalna okazje i sie takowaz nadazyla..) :biggrin: to bedzie czym grilla popic....Dla tych co nie pamietaja: ul. Okulickiego 89. Pozdr :) Nowe gorące fotki ze Złocieńca wpadly właśnie na stronke Halo. Mam nadzieje że z jutrzejszego spotkania też coś się pojawi. Pozdrawiam ps. Następujące osoby proszone o wysłanie do mnie swojego fotka i opisa :icon_question: KasiaTLjantarskiRolnik1985Robuś Oczywiście w celu rozpatrzenia kandydatury do pojawienia się na stronie Halo :bigrazz: Jeśli ktoś chce coś zmienić w swoim opisie itd to także prosze o kontak na PW. Edytowane 5 Września 2006 przez SzymonKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_moto Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam kolege, aczkolwiek jest temat "Powitalna" gdzie możesz się przedstawić. Napisz coś o sobie, jak tu trafiłeś, jak się zaczęła przygoda z motocyklami? Proszę tu masz linka http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=47796&st=120:)gitta:))hm ja na powitanie to wypilem jabolka na zlocie w zlociencu:)hihih takiza 3.40 zacny rocznik 2 tygodnie ;))prosze o przygarniecie moto_wujka:)))hihih do rodzinki:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 :)gitta:))hm ja na powitanie to wypilem jabolka na zlocie w zlociencu:)hihih takiza 3.40 zacny rocznik 2 tygodnie :))prosze o przygarniecie moto_wujka:)))hihih do rodzinki:))) No jak na przywitanie poszedł jakiś patyk lub byk to gitolo. A ja myślę że to rocznik poniedziałek był ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Madrianna nie zapomnielismy bedziemy razem z plecaczkiem u ciebie o 20 :00punkt.do zobaczonka jutro na grileczku ;) :) :) :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) No Madriana, ja też będę! I mam nadzieję, coś od niektórych z was dostać... ;) Edytowane 5 Września 2006 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 I mam nadzieję, coś od niektórych z was dostać... ;) Ode mnie dostaniesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Vizka a na co zbierasz?Koszulki?Ja już z Szachem dałam ci prezent bo jeśli o tym piszesz to nas masz już z głowy hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam.Czy zainteresowani pamietaja, ze jutro o 20tej spotkanie u mnie a nie w Ułańskiej? Pogoda ma byc ladna, wiec zrobimy grilla. :biggrin: . Kazdy moze przynesc co chce byle by sie nadawalo do upieczenia i nie grozilo, ze greenpeace przyjedzie z demonstracja ;) . Mam jeszcze jedna flaszeczke ze slubu Sylwii (trzymalam na specjalna okazje i sie takowaz nadazyla..) :bigrazz: to bedzie czym grilla popic....Dla tych co nie pamietaja: ul. Okulickiego 89. Pozdr :) My też wpadniemy, w końcu znowu was zobaczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi