Zana Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gdzie i o ktorej może uda mi sie jakos tam dostać. Szkoda ze juz sie nie spotykacie na barce bo miałbym blisko i bez probl;emu bym dotarł :biggrin: ale damuy rade :] DLACZEGO SIE NIE DA ? KTOS CI ZABRONIŁ?JA NIE DAŁA BYM SOBA TAK MANIPULOWAC !!!ALE OCZYWISCIE WSZYSCY MAJA SWOJE DROGI KTORYMI KROCZA.POZDRAWIAM PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zmieniajac troche temat chcialem pogratulowac naszemu forumowemu koledze - Bandziorowi, który w niedzielnym wyscigu Grandys Duo zajal 1 sze miejsce w klasie Pretendent !!! Tak trzymaj stary - Tobie takie sukcesy naleza sie najbardziej !!dzięki Miki :biggrin: do szybkiego polatania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zmieniajac troche temat chcialem pogratulowac naszemu forumowemu koledze - Bandziorowi, który w niedzielnym wyscigu Grandys Duo zajal 1 sze miejsce w klasie Pretendent !!! Tak trzymaj stary - Tobie takie sukcesy naleza sie najbardziej !! A to pelen szacun dla kolegi Bandziora :biggrin: Bravo :biggrin: Oby wiecej takich sukcesow :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Haj po dłuższej przerwie. Oczywiście gratuluje również Bandziorowi - oby tak dalej. Dzisiaj siedząc sam w domu ruszylem wyprowadzic gixerke na spacer zajechalem na Wały a tam prawie pusto. Chyba juz za zimno na wieczorne polatanki albo ja o zlej porze przyjechalem. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zmieniajac troche temat chcialem pogratulowac naszemu forumowemu koledze - Bandziorowi, który w niedzielnym wyscigu Grandys Duo zajal 1 sze miejsce w klasie Pretendent !!! Tak trzymaj stary - Tobie takie sukcesy naleza sie najbardziej !! :biggrin: ja również gratuluje powrotu do formy :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Elo,tez dolaczam sie do gratulacji bandziorowych(widzialem Bandzior Twoje fotki, widze ze kreciles sie po okolicach mojego dziecinstwa - St Drawsko) Oj jakos w tym roku krucho z tymi spotkaniami na Walach...,wlaczylem sobie notyfikację do tego tematu i jak cos,to jestem jak najbardziej chetny...tym bardziej, ze sezon ma sie ku koncowi...;-( pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Może tradycyjnie "Ułańska"? O super!Bardzo mnie to cieszy bo już zimno się robi a mnie choroba łapie. gdzie i o ktorej może uda mi sie jakos tam dostać. Szkoda ze juz sie nie spotykacie na barce bo miałbym blisko i bez probl;emu bym dotarł :biggrin: ale damuy rade :] A co za problem na Barke iść?Tam chyba też jeszcze się motocykliści spotykają. DLACZEGO SIE NIE DA ? KTOS CI ZABRONIŁ?JA NIE DAŁA BYM SOBA TAK MANIPULOWAC !!!ALE OCZYWISCIE WSZYSCY MAJA SWOJE DROGI KTORYMI KROCZA.POZDRAWIAM PA Hej larwo :biggrin: No jak chłopak chce na Barke to pójdzie,a ty będziesz? Elo,tez dolaczam sie do gratulacji bandziorowych(widzialem Bandzior Twoje fotki, widze ze kreciles sie po okolicach mojego dziecinstwa - St Drawsko) Oj jakos w tym roku krucho z tymi spotkaniami na Walach...,wlaczylem sobie notyfikację do tego tematu i jak cos,to jestem jak najbardziej chetny...tym bardziej, ze sezon ma sie ku koncowi...;-( pozdrowienia No widzisz bo się już pogoda psuje i nmikomu się nei chce ruszać.Ja to juz jazdy mam dośc po Bieszczadach.W tym tygodniu zabieram sie do pisania opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jou.to dzie w koncu jest dzisiaj spotkanie?1) ulanska2) barka, ez jużuel3) wypizdowo aeroklup4) ? diz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jou.to dzie w koncu jest dzisiaj spotkanie?1) ulanska2) barka, ez jużuel3) wypizdowo aeroklup4) ? diz! Ciapek II!!!No przecież Frau Caraoke napisała!Bareczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kurier Szczeciński z 29 sierpnia 2006, strona 24: "Wczoraj spacerowałem Wałami Chrobrego. W pewnym momencie na horyzoncie pojawił się motocyklista. Pędził z ogromną prędkością, nie zważając przy tym na spacerujących ludzi. ..........." Dalej cos o matkach z dziećmi, planowanej tragedii i dodatkowych patrolach. Uważać trzeba będzie chyba na kolczatki, bo lud pracujacy miast i wsi się buntuje. To tak ku przestrodze Pozdrowienia ps: to gdzie dzis to piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zmieniajac troche temat chcialem pogratulowac naszemu forumowemu koledze - Bandziorowi, który w niedzielnym wyscigu Grandys Duo zajal 1 sze miejsce w klasie Pretendent !!! Tak trzymaj stary - Tobie takie sukcesy naleza sie najbardziej !! SUPER GRATULACJE :biggrin: :biggrin: :biggrin: ´Widzac jak lykasz winkielki na Starym Drawsku zadna to dla mnie nowosc, ze masz 1 miejsce :biggrin: i tak trzymaj :biggrin: . Jak sie spotkamy to pogadamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kurier Szczeciński z 29 sierpnia 2006, strona 24: "Wczoraj spacerowałem Wałami Chrobrego. W pewnym momencie na horyzoncie pojawił się motocyklista. Pędził z ogromną prędkością, nie zważając przy tym na spacerujących ludzi. ..........." Dalej cos o matkach z dziećmi, planowanej tragedii i dodatkowych patrolach. Uważać trzeba będzie chyba na kolczatki, bo lud pracujacy miast i wsi się buntuje. To tak ku przestrodze Pozdrowienia ps: to gdzie dzis to piwo? Dobra w takim razie nie będę już na kole po wałach jeździła :biggrin: Niedźwiedź ty zaczynasz zasypiać?Jeszcze zimy nie ma :biggrin:Napisane było że Ułanska. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ale posiedźće dziś trochę dłużej żebym jeszcze zobaczył kogoś jak wpadnę po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ale posiedźće dziś trochę dłużej żebym jeszcze zobaczył kogoś jak wpadnę po pracy. O której będziesz?Szachciorek ucieszył się że cię wkońcu zobaczy:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Coś tak ok.22.30. Wytrzymacie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi