MOTOWARIAT Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Spóżnione znowu zyczenia dla:aker i motowariat.Tak to jest jak sie do kalendarza forumowego zaglada co jakis czas.Najlepszego chłopaki i do zobaczeniaPodziękowanko :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Nasz forumowy kolega Rafusz ma dzis urodzinki tak wiec wszystkiego najlepszego ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Dołączam się !!! Wszystkiego naj.... Rafusz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No ładnie ładnie Rafusz trzeba było powiedzieć na Sułominie to by się urodzinowego flakona zrobiło.Ode mnie i Blondis wielkie HAPPY BIRTHDAY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No ładnie ładnie Rafusz trzeba było powiedzieć na Sułominie to by się urodzinowego flakona zrobiło.Ode mnie i Blondis wielkie HAPPY BIRTHDAY :) czlowiek sie starzeje wiec stara sie nie pamietac o kolejnych i kolejnych latkach ktore sie na karku pojawiająstarosc nie radosc - czym tu sie chwalic ;) dzieki wszystkim za pamiec ;) i do szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Rafusz! Wszystkiego najlepszego!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Słuchajcie dawno mnie nie było tutaj, więc dla wszystkich wspaniałych solenizantów składam spóźnione lecz szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Pamiętajcie jesteście W PORZĄDKU a tu taka mała informacja http://forum.motocyklistow.pl/Parada-SLUBN...NIE-t52607.html Edytowane 24 Lipca 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 pozdrowionka z krasnojarska sle redu z basia!9000 km strzelilo w 25 dni... motorek ma sie dobrze ,dupy nas nie bola, pogoda dopisuje. Prosimy WAS - > piszcie jakies pociaszajace smsy (+48-505-22-54-56) bo teskimy za krajem i za Waszymi pijackimi mordkami!!!! Dzieki!!!! Aha !!,pamietajcie ino ze u nas jest 7 godzin poznij niz u Was!!! T.j jak u was jest 10 rano to u nas juz 17!!!! [wazne jak bedziecie chcili wyslac sms po kolacji :icon_rolleyes: ] ps. zainteresowani fotkami z wyjazdu niech zglasza sie do gitty,m.in jej wyslalem maila z prosba o rozeslanie dalej!buziaki!Redu + Basiaps.jutro ruszamy na bajkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 pozdrowionka z krasnojarska sle redu z basia!9000 km strzelilo w 25 dni... motorek ma sie dobrze ,dupy nas nie bola, pogoda dopisuje. Prosimy WAS - > piszcie jakies pociaszajace smsy (+48-505-22-54-56) bo teskimy za krajem i za Waszymi pijackimi mordkami!!!! Dzieki!!!! Aha !!,pamietajcie ino ze u nas jest 7 godzin poznij niz u Was!!! T.j jak u was jest 10 rano to u nas juz 17!!!! [wazne jak bedziecie chcili wyslac sms po kolacji :icon_razz: ] ps. zainteresowani fotkami z wyjazdu niech zglasza sie do gitty,m.in jej wyslalem maila z prosba o rozeslanie dalej!buziaki!Redu + Basiaps.jutro ruszamy na bajkał Takim to dobrze:) Szacuneczek dla was :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Redu to dopiero wyprawa! Normalnie pozazdrościć! 9000km to ładny dystans! Normalnie macie chyba stalowe dupska! Pełen szacun! :icon_rolleyes: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Aha jak chcecie zdjecia to wysle wam na maila bo mam ich troszke. Najlepszego wszystkim Ankom.Mojej siostrze Córci,Ann i Ana oraz Carioce.Więcej ich tutaj nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Czesc i czolem WszystkimJa rowniez wszystkim Annom skladam najlepsze zyczonka :) pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Nie wiem jak wy ale ja konno do pracy przyjechalam i o 14 wyjazd robie polatac troszku a jutro moze "pozno wieczorne latanie po miescie"?Kto reflektuje?Moze na 20:00 na Wałach i potem kierunke Europejska wziummmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Nie wiem jak wy ale ja konno do pracy przyjechalam i o 14 wyjazd robie polatac troszku a jutro moze "pozno wieczorne latanie po miescie"?Kto reflektuje?Moze na 20:00 na Wałach i potem kierunke Europejska wziummmmmm ***ja sie pisze :) wczoraj zrobilem traske okolo 21 - szczecin - autobana do zjazdu na gryfino - gardno - wylot na droge szczecin-pyrzyce - powrot przez plonie do domu. rowne 50 km, droga super bez dziur, zajebiscie malownicza. normalnie pelen romantyzm ;)anyone?diz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 To jutro ja sie pisze na powtorke!Wiec jestemy umowieni na czwartek wieczor na Wałach.:))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi