Zula Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A może i ja wpadnę do tego Kaktusa? hmm...postaram się, bo wyjazd już gotowy, wczoraj byłam w ambasadzie USA, i chyba dlatego,że akurat wczoraj miałam urodzinki to konsul dał mi vize odrazu na 10 lat :icon_mrgreen: 9 lipca więc wylatuję już napewno :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zula - to spóźnione : Wszystkiego naj naj naj :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haneczka Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dołączam się do życzeń...spóźnione ale szczere :wink: A do Kaktusa zgłaszam swoją obecność :icon_mrgreen: ...może znów usłyszymy "To nie ja byłam/łem :biggrin: Ewą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Czy ktoś się sie wybieraj do kaktusa w czwartek?????????? Sporo osób zgłosiło swoją obecność, dużo osób w pośćie o koszulkach pisało, że będzie :icon_mrgreen: Podrzemy znowu nasze mordki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) /\ I To oczywiście byłam ja Edytowane 29 Czerwca 2006 przez miśkaDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) / Cześć forumowicze!Ja też zgłaszam chęć uczestniczenia w naszych cotygodniowych pokazach śpiewu :biggrin: "i nie tylko,bo niektórzy pokazują więcej" :wink: Muszę się dziś troszkę wyszumieć co bym w sobotę na szkoleniu z gościami z antyterrrorki siedziała cicho. Więc do zobaczenia na wieczornym darciu papy :icon_mrgreen: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Góraleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Cześć forumowicze!Ja też zgłaszam chęć uczestniczenia w naszych cotygodniowych pokazach śpiewu :biggrin: "i nie tylko,bo niektórzy pokazują więcej" :wink: Muszę się dziś troszkę wyszumieć co bym w sobotę na szkoleniu z gościami z antyterrrorki siedziała cicho. Więc do zobaczenia na wieczornym darciu papy :icon_mrgreen: no to jakby co to i JA :wink: .zabiore swoja krzykliwa mordeczke niech sobie pokrzyczy :P Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja też zgłaszam chęć uczestniczenia w naszych cotygodniowych pokazach śpiewu :biggrin: "i nie tylko,bo niektórzy pokazują więcej" :icon_mrgreen: . Halo! to byla oprawa sceniczna (no moze obsceniczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Cześć forumowicze!Ja też zgłaszam chęć uczestniczenia w naszych cotygodniowych pokazach śpiewu :biggrin: "i nie tylko,bo niektórzy pokazują więcej" :wink: Muszę się dziś troszkę wyszumieć co bym w sobotę na szkoleniu z gościami z antyterrrorki siedziała cicho. Więc do zobaczenia na wieczornym darciu papy :icon_mrgreen: Mikrofon w papę i śpiewamy "Daj mi te noc, te jedną noc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dziękuje za życzenia :biggrin: Niestety nie trafię dziś do kaktusa:-( Ale wszystkim zycze udanej zabawy i poździerania gardełek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 no głosniej prosze śpiewać bo w Pyrzycach Was nie słychać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 no głosniej prosze śpiewać bo w Pyrzycach Was nie słychać :wink: No bo musisz telefon odebrać :biggrin: :icon_mrgreen: Będziesz miała koncert on-line. :wink: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 ...i skumanie tego zajelo Ci az 60 postow?? :P oj, to rzeczywiscie kiepsciutko... :P co do adminow, webmasterow, webdesignerow, koderow i calego tego "talatajstwa"... to rzeczywiscie trodny narod i bardzo drazliwy jezeli czuje sie nie doceniony :wink: Seboka wymiekl, moze kto inny bedzie twardszy :P ale osobiscie cudow bym sie nie spoddziewal... :P "i za to Cie Stasiu szanuje" :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Hej! Hello!!! Kaktusowcy, jak tam, gardełka pożdzierane, mam nadzieję, że tym razem was nie wyprosili :biggrin: Zaśpiewaliscie coś za mnie, dla mnie, czy jakos tam??? Mam nadzieję, że tak... Pozdrawiam wszystkich w kolejnych słonecznym dniu spędzanym za biureczkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Hej! Hello!!! Kaktusowcy, jak tam, gardełka pożdzierane, mam nadzieję, że tym razem was nie wyprosili :biggrin: Zaśpiewaliscie coś za mnie, dla mnie, czy jakos tam??? Mam nadzieję, że tak... Pozdrawiam wszystkich w kolejnych słonecznym dniu spędzanym za biureczkiem!!! a co sie z TOBA i MAJOREM dzieje? cos mało was ostatnio widac -przebudowujecie cała kamienice czy co? :icon_mrgreen: ale jakby co to powodzenia w pracy i oby jak najszybciej sie powiodły wasze plany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi