NEVRE Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Panowie uważajcie na takie widoki :buttrock: (mam nadzieje,że nie było bo dawno nie czytałem forum) http://www.smog.pl/wideo/1441/cameron_diaz...i_seks_w_aucie/ Pozdrawiam ALL Typowe amerykańskie. pzdr Było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Proszę już zacząć ćwiczyć gardziołka co byśmy ładny pokaz dali.P.S. Miśka,nie mów tak publicznie że coś dla mnie masz,bo mi zabiorą :buttrock: Do zobaczyska w czwartekĆwiczenia na dobre mi nie wyszły, do dzis mówić nie mogę.-----Wypijemy Adzie piwko!!!!! ------------------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Przeciez pisalam ze jak cos chcecie dopysywac to na priv mi zglaszac.Malo ci robienia szumu?Otwieram ci temat zebyś napisał bardzo rozwiniete zdanie:"Fajnie było." A po co zaraz te złosliwosci????Przeciez było ustalone- tydzien a nie dwa dni, temat nie był tylko dla mnie więc nie tylko dla mnie go otworzylaś. Bardzo dziękuję za jego otwarcie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) A po co zaraz te złosliwosci????Przeciez było ustalone- tydzien a nie dwa dni, temat nie był tylko dla mnie więc nie tylko dla mnie go otworzylaś. Bardzo dziękuję za jego otwarcie :wink: Witam! Przepraszam ja w sprawie formalnej. Czy Halo Szczecin zajmuje za dożo miejsca na serwerze, że ograniczamy ilość naszych postów w tematach? Jeżeli tak to ja dalej no koments ( czy jakoś tak ) . A tak na marginesie . Temat V2 miał być zamknięty za kilka dni, a już się zamknął. :icon_mrgreen: . Pozdrawiam. Ps: Przepraszam, że się wtrącam. WIELKIE PRZEPRASZAM DLA K0LEŻANKI GITTY. CHODZI O TEMAT: Wypadki na Halo Szczecin. Gitta nie bij. Plis. Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Plakatufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) WIELKIE PRZEPRASZAM DLA K0LEŻANKI GITTY. CHODZI O TEMAT: Wypadki na Halo Szczecin. Gitta nie bij. Plis.Ale po co wałkować ten niefortunny temat Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ale po co wałkować ten niefortunny temat A CZY MOZE POZA PISANIEM O ZLOTACH MOZE JAKIS PLAN NA WOLNY WEKEND?słyszałem ze sa DNI DRAWSKA i jakas impreza w TRZEBIEZY,no i zlot w MARIANOWIEWIEC CO ROBIMY GAWEDZAIARZE! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 A CZY MOZE POZA PISANIEM O ZLOTACH MOZE JAKIS PLAN NA WOLNY WEKEND?słyszałem ze sa DNI DRAWSKA i jakas impreza w TRZEBIEZY,no i zlot w MARIANOWIEWIEC CO ROBIMY GAWEDZAIARZE! :wink: Owszem wiemy.Idziemy na wesele! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ale po co wałkować ten niefortunny temat Witam! Jestem za. I BEZ ALUZJI mi proszę. Pozdrawiam . Pozdro dla Majkela " nawijacza kilometrów. Na 18-stu kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam! Jestem za. I BEZ ALUZJI mi proszę. Pozdrawiam . Pozdro dla Majkela " nawijacza kilometrów. Na 18-stu kołach.Majkel mocno dziekuje, tylko mi tu krzyczy że na 12-stu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam! Jestem za. I BEZ ALUZJI mi proszę. Pozdrawiam . Pozdro dla Majkela " nawijacza kilometrów. Na 18-stu kołach. HA, HA :icon_mrgreen: JAKBY TO PRZELICZYC NA KAZDE DWA TO ON Z NAS ROBI NAJWIECEJ :crossy:MA DUZE SZANSE NA WYGRANIE NASZEGO KONKURSU NA NAJDALSZE I NAJDŁUZSZE KM :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Obstawiam ze on wygra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Majkel mocno dziekuje, tylko mi tu krzyczy że na 12-stu Witam! Tak. 12-stu plus zapasówka , kierownica. I jazda koło Szczecina , Stargardu Szcz. :wink: . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 HA, HA :icon_mrgreen: JAKBY TO PRZELICZYC NA KAZDE DWA TO ON Z NAS ROBI NAJWIECEJ :crossy:MA DUZE SZANSE NA WYGRANIE NASZEGO KONKURSU NA NAJDALSZE I NAJDŁUZSZE KM :icon_mrgreen: no nie wiem czy by wygrał ja do Lubina wracałem pociągiem :icon_mrgreen: co pociag tez sporo kółek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Szkoda że nie bedę mogła się z Wami dzisiaj bawić w Kaktusie ;( Dobrej zabawy życzę !!!!!!!!! Ja będę pracować ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Szkoda że nie bedę mogła się z Wami dzisiaj bawić w Kaktusie ;( Dobrej zabawy życzę !!!!!!!!! Ja będę pracować ;( Witam! Miłej pracy Sylwio. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi