Carioka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Najlepiej umówmy sie na telefon ;) Dobra Małgosiu czekam na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 tak wiec z racji małego zainteresowania tematem WOSWIN odbijamy od niego czynimy nie aktualnym i ruszamy paczka na V2SZCZEGOŁY POZNIEJ (PRAWDOPODOBNIE PIATEK 8 RANO Z WAŁOW)powstała dzis nowa opcja na wyjazd dzis na v2 o godz 17 z ul.zubrow koło domu marynarzamyslimy zeby po drodze gdzies sie rozbic na noc i potem w piatek dalej poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 A ja wczoraj 500 km przeleciałem ;) i to nie prwda że Hondy się psują ;) 3 razy tankowałem i za każdym razem inaczej motorek grał. Co za kraina :lalag: a jakie drogi? Dobrze że z drogi zjeżdżają.A kto dzisiaj nad jakąś wodę leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Hondy się psują?? No co Ty? No maja ma jedna wadę. Często ma PUSTY ZBIORNIK! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Taaak Siuryt masz dobre oko albo dobre ucho ;) . Teraz mogę już nakablować. ;) Gośka tuli aktualnie slicznego FAZERA 600. :D :D :crossy: Trzeba przyznać, że naprawdę poważne zwierzę. :crossy: :) :) No i firma w końcu porządna :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Teraz mogę już nakablować. :lalag: Gośka tuli aktualnie slicznego FAZERA 600. :D :crossy: :crossy: Trzeba przyznać, że naprawdę poważne zwierzę. :) :) :lalag: No i firma w końcu porządna :D No firma ma sie rozumieć ;) . Normalnie brak mi słów zachwytu jestem oczarowana. Yamaha Fazer Fz 6 s jest moja ;) Jezdzi nią sie fantastycznie polecam wszystkim '' Kobietką" to jest to kocham go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 A ja wczoraj 500 km przeleciałem ;) i to nie prwda że Hondy się psują ;) 3 razy tankowałem i za każdym razem inaczej motorek grał. Co za kraina :lalag: a jakie drogi? Dobrze że z drogi zjeżdżają.A kto dzisiaj nad jakąś wodę leci? to ciebie wczoraj widziałem na ku słońcu pchającego konia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Podziękowania dla całej ekipy z katusa za super imprezke i śpiewanko :banghead:)) :banghead: Oczywicie Ann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Podziękowania dla całej ekipy z katusa za super imprezke i śpiewanko :wink:)) :icon_eek: Oczywicie AnnIMPRA FAKTYCZNIE ZAJEBISTA:))) TAK DALEJ :banghead: Oczywicie AnnHMMMMM MOŻE ZMIENIMY CI NICKA? :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Musimy tam (kaktus) częściej zaglądać, znacznie ciekawiej niż na Barce i JAKA MUZA :banghead: , sie wytrenujemy i na Koncerty ( zlotowe) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Do czego to doszło zeby motocyklisci sie za spiewanie brali :banghead: . Ja tam w sumie do domu dotarlem jak sie jasno robilo, bylo super cielo i pusciusienkie drogi, i nie mam dzis kaca :banghead: :icon_mrgreen: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Taaak Siuryt masz dobre oko albo dobre ucho :banghead: .Taaa, w Pyrzycach wystarczy bączka puścić, a już wiedzą o nim na drugim końcu, nic nie ukryjesz :banghead: Gratuluję zakupu i życzę coby wiernie ci służył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 kurde Wy juz od rana napierdzielacie w klawiature a My dopiero dotarlismy do domu :banghead: impreza była przednia troche sie nachodziłem potem ale po :icon_eek: niektórym przydało sie troche świeżego powietrza :icon_mrgreen: kiedy powtórka z rozrywki?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiem co w tym Kaktusie było :banghead: ale mnie głowa strasznie boli :icon_mrgreen: Pozdrawiam Wszystkich i dzięki za wspólną zabawę :banghead: Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 czy w ten weekend cos sie dzieje czy latamy po miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi