Maja Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Czy idziemy dzisiaj na Barke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Czy idziemy dzisiaj na Barke ?? głupie pytanie :biggrin: oczywiście że tak :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 głupie pytanie :biggrin: oczywiście że tak :wink: Oczywiście że nie!Dzisiaj mecz!!!Polska gola!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 TYLKO TRZA POTWIERDZENIA EKIPY ILE OSÓB MA CHĘĆ My też chętnie pójdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Oczywiście że nie!Dzisiaj mecz!!!Polska gola!!!! to może sie wbijemy do jakiegoś baru gdzie mają rzutnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurczak. Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 kto jedzie w koncu do wenecji?ja i kamyk wyjezdzamy kolo poludnia w piatek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 kto jedzie w koncu do wenecji?ja i kamyk wyjezdzamy kolo poludnia w piatek.... tak wiec z racji małego zainteresowania tematem WOSWIN odbijamy od niego czynimy nie aktualnym i ruszamy paczka na V2SZCZEGOŁY POZNIEJ (PRAWDOPODOBNIE PIATEK 8 RANO Z WAŁOW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Sluchajta Ludziska!!1Padl pomysl by isc w czwartek na CaraokeJutro podjade zobaczyc czy bedzie otwarte i czy da sie zarezerwowac stolikKlub kaktus (na przeciwko orlenu na chopina) godz.21_____________________________________________GADAŁEM PRZED CHWILĄ Z SZEFEM KAKTUSA I MAMY NA JUTRO REZERWACJĘ NA OKOŁO 15 OSÓB. MYŚLĘ ŻE GODZINA 20 JEST OPTYMALNA (KARAOKE O 21) ;) DLA NIEWTAJEMNICZONYCH:Klub Studencki Kaktus (poprzednio Kolibaba) od października 2003 roku prowadzony jest w „nowym duchu". Pojawił się nowy wystrój jak i nowe atrakcje, takie jak cykliczna impreza z muzyka na żywo (co wtorek), lub prowadzone co czwartek Karaoke. Dla tych którzy lubią jeszcze rywalizować przy piwku są darty, piłkarzyki i stół bilardowyAdres: Chopina 59 (Niebuszewo) - na przeciwko stacji ORLEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 LA NIEWTAJEMNICZONYCH:Klub Studencki Kaktus (poprzednio Kolibaba) od października 2003 roku prowadzony jest w „nowym duchu". Pojawił się nowy wystrój jak i nowe atrakcje, takie jak cykliczna impreza z muzyka na żywo (co wtorek), lub prowadzone co czwartek Karaoke. Dla tych którzy lubią jeszcze rywalizować przy piwku są darty, piłkarzyki i stół bilardowyAdres: Chopina 59 (Niebuszewo) - na przeciwko stacji ORLENKurcze Dareczku, lekcja odrobiona na 5+ To se jutro powyjemy!!! Hurraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 To ja również zgłaszam swoją kandydaturkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) To ja również zgłaszam swoją kandydaturkę ;)Ann sympatyczna koleżanko, będziesz dzisiaj na Barce?? Edytowane 14 Czerwca 2006 przez mikoch Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) A czym ja tam ( tzn.kaktus) moge dojechać bo mam plana przyjechać czerwonym VolVo.Do Ronda Jurka Giedroycia dojadę iiiiiii...co dalej....pomóżcie ...... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A czym ja tam ( tzn.kaktus) moge dojechać bo mam plana przyjechać czerwonym VolVo.Do Ronda Jurka Giedroycia dojadę iiiiiii...co dalej....pomóżcie ......DOJEDŹ DO SŁOWACKIEGO VOLVO NAMBER 60 TO RAZEM SIĘ DOCZOŁGAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 DOJEDŹ DO SŁOWACKIEGO VOLVO NAMBER 60 TO RAZEM SIĘ DOCZOŁGAMYok to będziemy w kontakcie !!!!!!!!!!! Dzieki wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Wow, chetnie sie podłączymy i wpadniemy na jakiegoś"kawulca"Goniu pamietasz o ważnym "psikaczu" Oczywiście Carioka, że mam dla Ciebie "psikadełko" tak jak obiecałam. Jutro napewno bedziemy w Szczecinie to możemy jakoś sie umówić. Napewno bedziemy nakrecać kilometerki :crossy: :crossy:, albo Wy możecie podjechać do nas. Najlepiej umówmy sie na telefon :D Hejka Nie wiem czy przeoczyłem, ale czy Nevre już się chwaliła swoim nowym nabytkiem ;) Gosia, jesteśmy z jednej wiochy może byś tak zaprosiła na jakąś prezentację połączoną z konsumpcją :D ;) Pozdrowionka dla wszystkich Taaak Siuryt masz dobre oko albo dobre ucho :lalag: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi